Juurihoito Sund hammaslääkäri Sund suuhygienisti Sund hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Sund suuhygienisti Sund

hammaslääkäri Sund suuhygienisti Sund hampaiden valkaisu Sund Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Sund suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Sund – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Sund suuhygienisti Sund

Suomessa (esim. paikkakunnalla Sund) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Sund / suuhygienisti Sund

Hammaslääkäri Sund / suuhygienisti Sund? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Sund hammaslääkäri Sund hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Sund – suuhygienisti Sund hinta – hampaiden valkaisu Sund – yksityinen hammashoitola Sund – kunnallinen hammashoitola Sund – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Sund – hammaslääkäri Sund hinta – hammashoito hinta

Sund

Sund on Suomen kunta, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa Ahvenanmantereen itäosassa. Sundissa oli 31. elokuuta 2017 1 005 asukasta.[2] Sundin pinta-ala on maanmittauslaitoksen 1. tammikuuta 2017 tehtyjen mittausten mukaan 184,32 km², josta 108,21 km² on maata, 4,29 km² sisävesialueita ja loput 71,82 km² merivesialueita.[1] Sundin naapurikunnat ovat Finström, Jomala, Lemland, Lumparland, Saltvik ja Vårdö. Kunta on yksikielisesti ruotsinkielinen ja 91,2 prosenttia sen asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia. Suomenkielisiä on vain 4,1 prosenttia.[4] Sund on Suomen kolmanneksi ruotsinkielisin kunta.

Sundin asutus sijaitsee hajallaan kunnan alueella eikä selkeää kuntakeskusta ole. Suurimpia kyliä ovat Björby, jossa sijaitsee kunnantoimisto, sekä Finby, Högbolstad, Kulla ja Tosarby. Kirkko sijaitsee melko yksinäisellä paikalla päätie 2:n ja Björbyn välillä. Naapurikunnista Sundilla on maarajaa vain Saltvikin kanssa. Lumparnin selältä pistää pitkä kapea lahti Kastelholman linnan ja Sundin kirkon ohi syvälle kunnan sisään. Lahden pohjukan ja Vargatanselän välillä on vain noin kilometrin levyinen kannas. Sundin alueella sijaitsee muutama pieni järvi, jotka sijoittuvat enimmäkseen kunnan pohjoisosaan. Siellä sijaitsee myös kunnan korkein maastonkohta, 78 metrin korkeudelle merenpinnasta ulottuva Stenrösberget.[7]

Sundin halki kulkee päätie 2 Maarianhaminasta Prästöhön, josta on lossiyhteys Vårdön puolelle. Tien linjaus noudattelee vielä nykyisinkin suurelta osin historiallisen, Ahvenanmaan poikki kulkeneen Suuren Postitien reittiä. Postitie jatkui Bomarsundin laiturista Vargatanselän yli Vårdön puolelle Vargatan laituriin. Sundista on noin 25 kilometrin matka Maarianhaminaan ja vajaan kymmenen kilometrin matka maakunnan pohjoisosan keskustaajamaan Finströmin Godbyhyn.

Kunnassa on 28 kylää: Berg, Björby, Bomarsund, Brändbolstad, Domarböle, Finby, Gesterby, Gunnarsby, Hulta, Högbolstad, Jussböle, Kulla, Lappböle, Lövvik, Mångstekta, Persby, Prästgården, Rosenberg, Sibby, Smedsböle, Strömbolstad, Sundby, Svensböle, Tosarby, Tranvik, Träsk ja Vivasteby.[9]

Sund – BingȘtiri Rezultatele căutării

Sund kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Sund sää 7 vrk

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.