Juurihoito Pohjois-Savo hammaslääkäri Pohjois-Savo suuhygienisti Pohjois-Savo hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Pohjois-Savo suuhygienisti Pohjois-Savo

hammaslääkäri Pohjois-Savo suuhygienisti Pohjois-Savo hampaiden valkaisu Pohjois-Savo Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Pohjois-Savo suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Pohjois-Savo – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Pohjois-Savo suuhygienisti Pohjois-Savo

Suomessa (esim. paikkakunnalla Pohjois-Savo) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Pohjois-Savo / suuhygienisti Pohjois-Savo

Hammaslääkäri Pohjois-Savo / suuhygienisti Pohjois-Savo? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

Hammas Mehiläinen KuopioOral Hammaslääkärit – Kuopio, SektoriHammas Mehiläinen IisalmiPlusTerveys Forumin HammaslääkäritOral Hammaslääkärit VarkausPlusTerveys Kuopion HymyhammasPlus Health Puijonkatu KuopioSavodentOy Iisalmen Savonkatu 11dental HohdeONNI hammas PuijoSiilin Hammas KyVarkauden Hammas OyHammaslääkäri Hilkka KaikkonenDentist MeriläinenPlus Health Dentist Vesa KarhunenHammaslääkäri Ilkka BäckSuonenjoen Hammaskeskus OyHammaskeskus Vilhelmi LeppävirtaPielaveden HammasBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Pohjois-Savo hammaslääkäri Pohjois-Savo hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Pohjois-Savo – suuhygienisti Pohjois-Savo hinta – hampaiden valkaisu Pohjois-Savo – yksityinen hammashoitola Pohjois-Savo – kunnallinen hammashoitola Pohjois-Savo – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Pohjois-Savo – hammaslääkäri Pohjois-Savo hinta – hammashoito hinta

Pohjois-Savon maakunta

Pohjois-Savo on yksi Suomen 19 maakunnasta. Maakunnan asukasluku on 247 776 (tilanne 31.12.2016). Pohjois-Savo on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta.[4] Maakunnan keskuskaupunki on Kuopio. Muita kaupunkikeskuksia ovat Varkaus ja Iisalmi. Alueen maakunnallisena yhteiselimenä toimii Pohjois-Savon liitto.

Pohjois-Savo kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Pohjois-Savo sää 7 vrk

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.