Juurihoito Oulunsalo hammaslääkäri Oulunsalo suuhygienisti Oulunsalo hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Oulunsalo suuhygienisti Oulunsalo

hammaslääkäri Oulunsalo suuhygienisti Oulunsalo hampaiden valkaisu Oulunsalo Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Oulunsalo suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Oulunsalo – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Oulunsalo suuhygienisti Oulunsalo

Suomessa (esim. paikkakunnalla Oulunsalo) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Oulunsalo / suuhygienisti Oulunsalo

Hammaslääkäri Oulunsalo / suuhygienisti Oulunsalo? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

Oulunsalon Dental Center LtdOral Hammaslääkärit – OuluHammaslääkärikeskus FurkaOral Hammaslääkärit Oulu GalleriaOral HammaslääkäritTuira Dental ClinicHammas Mehiläinen OuluHammaslääkäriasema Andante OyKoulukadun Hammaslääkärit Avoin yhtiöOulun Hammaslääkärikeskus OyKontinkangas dental clinicOulun KruunuHammaslääkäriasema Kaakkurin SmileTerveystalo Oulu hammaslääkäripalvelutHammaslääkäriasema Kastellin KruunuPlusTerveys Rotuaarin HammaslääkäritDent Limingantulli OuluAttendo Pateniemen HammaslääkäripalvelutDental Laboratory Oulun Hammas OyPlusTerveys Teknologiakylän HammaslääkäritBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Oulunsalo hammaslääkäri Oulunsalo hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Oulunsalo – suuhygienisti Oulunsalo hinta – hampaiden valkaisu Oulunsalo – yksityinen hammashoitola Oulunsalo – kunnallinen hammashoitola Oulunsalo – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Oulunsalo – hammaslääkäri Oulunsalo hinta – hammashoito hinta

Oulunsalo

Oulunsalo (epäv. ruots. Uleåsalo) on entinen Suomen kunta Pohjois-Pohjanmaan maakunnan länsiosassa, noin 10 kilometrin päässä Oulusta etelään. Oulunsalon alueella asui lakkautushetkellä 9 897 ihmistä[2] ja sen pinta-ala oli 211,22 km2, josta 0,92 km2 oli vesistöjä.[1] Väestötiheys oli 118,73 asukasta/km2.

Maantieteellisesti Oulunsalo rajautui Hailuotoon, Kempeleeseen, Liminkaan, Lumijokeen ja Oulun Kaakkurin suuralueeseen. Oulun kaupunki sekä Oulunsalon, Haukiputaan, Kiimingin ja Yli-Iin kunnat yhdistyivät vuoden 2013 alussa uudeksi Oulun kaupungiksi.[3]

Aikoinaan nimellä Owla Sala asiakirjoissa esiintynyt saari muodostui jo 1400-luvulla huomattavaksi kauppapaikaksi. Siellä kävi muun muassa venäläisiä, karjalaisia ja länsisuomalaisia kauppamiehiä. Saaren suosio perustui hyvään liikenteelliseen asemaan: kulkuyhteydet olivat hyvä merta myöten Länsi-Suomesta, ja Oulujoen vesistöä pitkin Karjalasta. Vuonna 1584 saarella oli jo 36 taloa. Asutuksen etenemistä hidasti alueen turvattomuus. Ruotsalaiset ja venäläiset taistelivat seudun herruudesta vuoden 1595 Täyssinän rauhaan asti, jolloin Pohjois-Pohjanmaa liitettiin Ruotsiin. Jo 1600-luvulla Oulunsalo kuitenkin menetti merkityksensä kauppapaikkana vesialueiden madaltumisen, ja Oulun kaupungin perustamisen vuoksi.[4] Maankohoamisen seurauksena Oulunsalo kasvoi kiinni mantereeseen 1700-luvulla.[5] Vielä 1600-luvulla pienemmät alukset saattoivat kulkea läpi Oulunsalon ja mantereen välisen Sokeansalmen, joka tunnettiin myös nimellä Salonsalmi.[6]

Oulunsalon seutu kuului seurakunnallisesti aluksi Saloisten suurpitäjään ja myöhemmin Liminkaan. kun Oulu erotettiin 1600-luvun alussa Limingasta, siirtyi Oulunsalo sen yhteyteen. Vuonna 1665 Oulunsalo perustettiin Oulun rukoushuonekunnaksi, ja kappelin oikeudet se sai 1803. Itsenäiseksi seurakunnaksi Oulunsalo erotettiin 1904, mikä toteutui 1911. Oulunsaloon 1655 rakennettu pieni puukirkko oli aikoinaan tunnettu uhrikirkko. Toinen kirkko rakennettiin 1853–1855, mutta se paloi jo 1882. Kirkon palossa tuhoutui samalla osa seurakunnan arkistoa[7] Uusi kirkko valmistui 1891.[4]

Oulunsalo kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Oulunsalo sää 7 vrk

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.