Juurihoito Etelä-Suomi hammaslääkäri Etelä-Suomi suuhygienisti Etelä-Suomi hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Etelä-Suomi suuhygienisti Etelä-Suomi

hammaslääkäri Etelä-Suomi suuhygienisti Etelä-Suomi hampaiden valkaisu Etelä-Suomi Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Etelä-Suomi suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Etelä-Suomi – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Etelä-Suomi suuhygienisti Etelä-Suomi

Suomessa (esim. paikkakunnalla Etelä-Suomi) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Etelä-Suomi / suuhygienisti Etelä-Suomi

Hammaslääkäri Etelä-Suomi / suuhygienisti Etelä-Suomi? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

Oral Hammaslääkärit Helsinki, ErottajaAttendo Maamerkin HammaslääkäritAttendo Hammaslääkäri, RautatientoriOral Dental – LahtiEtelä-Espoon Hammaslääkärit OyKotiHammas TikkurilaOral Hammaslääkärit – Espoo, Tapiola AINOAPlusTerveys Aseman HammaslääkäritPlusTerveys – Hyrylän HammasPlusTerveys Helmen HammaslääkäritPlusTerveys Länsikeskuksen HammaslääkäritOral Hammaslääkärit Helsinki, KamppiPlusTerveys Asematien HammaslääkäritKotiHammas JärvenpääKotiHammas MunkkiniemiOral Hammaslääkärit – Helsinki, TöölöHammas Mehiläinen Espoo Iso OmenaOral Dental Vihti, NummelaHammaslääkäriasema Hammaspeikko OyOral Hammaslääkärit – PorvooBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Etelä-Suomi hammaslääkäri Etelä-Suomi hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Etelä-Suomi – suuhygienisti Etelä-Suomi hinta – hampaiden valkaisu Etelä-Suomi – yksityinen hammashoitola Etelä-Suomi – kunnallinen hammashoitola Etelä-Suomi – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Etelä-Suomi – hammaslääkäri Etelä-Suomi hinta – hammashoito hinta

Etelä-Suomi

Etelä-Suomi – BingȘtiri Rezultatele căutării

Etelä-Suomi kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Etelä-Suomi sää 7 vrk

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.