Juurihoito Purmo hammaslääkäri Purmo suuhygienisti Purmo hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Purmo suuhygienisti Purmo

hammaslääkäri Purmo suuhygienisti Purmo hampaiden valkaisu Purmo Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Purmo suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Purmo – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Purmo suuhygienisti Purmo

Suomessa (esim. paikkakunnalla Purmo) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Purmo / suuhygienisti Purmo

Hammaslääkäri Purmo / suuhygienisti Purmo? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 13

PlusTerveys SirudentPlusTerveys Tandklinik Hammasklinikka Mats MoisioHärmän Hammas Oy hammaslääkäri Vakkuri-Huhtamäki ViolaPlusTerveys Kokko-DentHammaslääkäri Sari BjörkrothPlusTerveys Hammasklinikka RytivaaraPlusTerveys Kaustintie KaustinenOral Hammaslääkärit KokkolaPlus Health Isäntätie VimpeliPlusTerveys Komia HammasLinnunlaulun Hammaslääkärit OyBibi Dental AbHannan hammashoitola KyBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Purmo hammaslääkäri Purmo hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Purmo – suuhygienisti Purmo hinta – hampaiden valkaisu Purmo – yksityinen hammashoitola Purmo – kunnallinen hammashoitola Purmo – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Purmo – hammaslääkäri Purmo hinta – hammashoito hinta

Purmo

Purmo oli Pohjanmaalla sijainnut Suomen kunta. Purmon kunta liitettiin 1977 Pietarsaaren maalaiskuntaan (vuodesta 1989 alkaen Pedersören kunta). Purmossa sijaitsee Antti Hakolan vuonna 1772 rakentama puukirkko. Purmossa sijaitsevasta Ilveskivi-nimisestä siirtolohkareesta on saatu aihe Purmon entiseen kunnanvaakunaan.

Tunnettuihin purmolaisiin kuuluu siellä syntynyt historiantutkija Nils Erik Villstrand. Suomen ensimmäisen pitsin ja nauhojen kudontatehtaan Pietarsaareen vuonna 1911 perustanut Anders Lassfolk oli kotoisin Purmon Lassfolkista.

Purmo kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Purmo sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

8.1.2019

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli SSW ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Huomenna

9.1.2019

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Torstai

10.1.2019

50%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

11.1.2019

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 40%.

Selkeää
Lauantai

12.1.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli NW, nopeus 15−25 km/h.

Lumikuuroja
Sunnuntai

13.1.2019

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Maanantai

14.1.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli NW, nopeus 10−15 km/h.

Kommentointi on päättynyt.