Juurihoito Liperi hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi

hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi hampaiden valkaisu Liperi Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Liperi – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi

Suomessa (esim. paikkakunnalla Liperi) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Liperi / suuhygienisti Liperi

Hammaslääkäri Liperi / suuhygienisti Liperi? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Liperi hammaslääkäri Liperi hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Liperi – suuhygienisti Liperi hinta – hampaiden valkaisu Liperi – yksityinen hammashoitola Liperi – kunnallinen hammashoitola Liperi – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Liperi – hammaslääkäri Liperi hinta – hammashoito hinta

Liperi

Liperi kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Liperi sää 7 vrk

Pilvistä
Tiistai

12.6.2018

0%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila 7ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

13.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Torstai

14.6.2018

0%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

15.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h.

Selkeää
Lauantai

16.6.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 23ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

17.6.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Maanantai

18.6.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.