Juurihoito Liperi hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi

hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi hampaiden valkaisu Liperi Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Liperi – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Liperi suuhygienisti Liperi

Suomessa (esim. paikkakunnalla Liperi) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Liperi / suuhygienisti Liperi

Hammaslääkäri Liperi / suuhygienisti Liperi? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Liperi hammaslääkäri Liperi hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Liperi – suuhygienisti Liperi hinta – hampaiden valkaisu Liperi – yksityinen hammashoitola Liperi – kunnallinen hammashoitola Liperi – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Liperi – hammaslääkäri Liperi hinta – hammashoito hinta

Liperi

Liperi kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Liperi sää 7 vrk

Sadetta
Maanantai

8.10.2018

100%

Sadetta
Sadetta. Alin lämpötila 5ºC.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

9.10.2018

80%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä kehittyvää heikkoa sadetta. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 80%.

Puolipilvistä
Keskiviikko

10.10.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Torstai

11.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Perjantai

12.10.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Lauantai

13.10.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

14.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.