Juurihoito Keminmaa hammaslääkäri Keminmaa suuhygienisti Keminmaa hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Keminmaa suuhygienisti Keminmaa

hammaslääkäri Keminmaa suuhygienisti Keminmaa hampaiden valkaisu Keminmaa Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Keminmaa suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Keminmaa – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Keminmaa suuhygienisti Keminmaa

Suomessa (esim. paikkakunnalla Keminmaa) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Keminmaa / suuhygienisti Keminmaa

Hammaslääkäri Keminmaa / suuhygienisti Keminmaa? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 7

PlusTerveys Keminsuun HammasHammashoitolaHammashoitolaKemin Hammaspalvelu OyHammas Mehiläinen KemiCityhammasHammaslääkäriasema SeadentBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Keminmaa hammaslääkäri Keminmaa hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Keminmaa – suuhygienisti Keminmaa hinta – hampaiden valkaisu Keminmaa – yksityinen hammashoitola Keminmaa – kunnallinen hammashoitola Keminmaa – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Keminmaa – hammaslääkäri Keminmaa hinta – hammashoito hinta

Keminmaa

Keminmaa (vuoteen 1979 asti Kemin maalaiskunta[7]) on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan lounaisosassa. Kunnassa asuu 8 295 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 647,24 km², josta 20,90 km² on vesistöjä.[1]Väestötiheys on 13,24 asukasta/km². Keminmaan naapurikunnat ovat Kemi, Simo, Tervola ja Tornio.

Vuoden 2015 alussa Kemin kaupunki sekä Keminmaan ja Simon kunnat suunnittelivat yhdistymistä uudeksi Kemin kaupungiksi.[8] Kemin ja Simon kunnanvaltuustot hyväksyivät yhdistymisehdotuksen, mutta Keminmaan valtuusto hylkäsi sen.[9]

Valtuustossa istuu tällä hetkellä 35 valtuutettua. Suurin puolue on Suomen Keskusta, jolla on 16 valtuutettua. Keminmaalaisten parhaaksi -ryhmällä on 8, Vasemmistoliitolla 5, Perussuomalaisilla 3, SDP:llä 2 ja Kokoomuksella yksi valtuutettu.

Asutus Kemijokivarressa on hyvin vanhaa. Keminmaan edeltäjä Kemin pitäjä oli Pohjois-Suomen vanhimpia pitäjiä ja käsitti laajimmillaan koko Peräpohjolan. Keminmaan vanha kirkko eli Pyhän Mikaelin kirkko rakennettiin vuosina 1519–1521. Siellä makaa vuonna 1629 kuolleen kirkkoherra Nikolaus Rungiuksen kuuluisa muumioitunut ruumis. Vanha kirkko on katoliselta ajalta.

Keminmaa kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Keminmaa sää 7 vrk

Mahdollisesti lumisadetta
Perjantai

19.1.2018

30%

Mahdollisesti lumisadetta
Aluksi lumikuuroja. Alin lämpötila -17ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -15ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -16ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

80%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lumimäärä 3-7 cm.

Jääkuulia
Torstai

25.1.2018

80%

Jääkuulia
Räntäsadetta. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 80%. Odotettavissa noin 3-7 cm lunta ja jäätä.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.