Juurihoito Jomala hammaslääkäri Jomala suuhygienisti Jomala hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Jomala suuhygienisti Jomala

hammaslääkäri Jomala suuhygienisti Jomala hampaiden valkaisu Jomala Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Jomala suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Jomala – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Jomala suuhygienisti Jomala

Suomessa (esim. paikkakunnalla Jomala) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Jomala / suuhygienisti Jomala

Hammaslääkäri Jomala / suuhygienisti Jomala? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Attendo Tandläkarna ÅlandBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Jomala hammaslääkäri Jomala hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Jomala – suuhygienisti Jomala hinta – hampaiden valkaisu Jomala – yksityinen hammashoitola Jomala – kunnallinen hammashoitola Jomala – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Jomala – hammaslääkäri Jomala hinta – hammashoito hinta

Jomala

Jomala [jummala][7] on Suomen kunta, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa. Jomalassa oli 31. elokuuta 2017 4 828 asukasta.[2] Jomalan pinta-ala 1. tammikuuta 2017 oli 687,00 km², josta 142,55 km² on maata, 1,75 km² sisävesiä ja loput 542,70 km² merta.[1] Jomalan naapurikunnat ovat Finström, Hammarland, Lemland, Lumparland, Maarianhamina ja Sund. Asukasluvultaan Jomala on Maarianhaminan jälkeen Ahvenanmaan suurin kunta. Myös maapinta-alaltaan Jomala on Ahvenanmaan toiseksi suurin; sitä laajempi on vain Saltvik.

Jomala sijaitsee Ahvenanmantereen eteläosassa. Kunta on yksikielisesti ruotsinkielinen ja 89,2 prosenttia sen asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia.[4] Kunnan vaakunan on suunnitellut Matts Dreijer ja se on vahvistettu vuonna 1952.[8]

Jomalan asutus jakautuu melko tasaisesti kunnan alueelle, ainoastaan lännessä ja pohjoisessa on harvemmin asutettua metsäseutua. Suurimmat asutuskeskittymät ovat Maarianhaminan rajan tuntumassa ja kirkon ympäristössä. Suurehkoja kyliä ovat Önningeby, Ytterby, Gölby ja Gottby. Kunnan alueella on kaksi ala-asteen käsittävää peruskoulua kirkonkylässä ja Södersundassa sekä koko eteläisen Ahvenanmaan kuntien (pl. Maarianhamina) yhteinen yläasteen koulu kirkonkylässä.

Jomalassa toimivat Ahvenanmaan maatalousoppilaitos ja osuusmeijeri. Yhdessä Finströmin ja Saltvikin kanssa Jomala muodostaa Ahvenanmaan tärkeimmän maatalousalueen. Maarianhaminan ravirata sijaitsee Jomalan eteläosassa aivan kuntien välisellä rajalla.

Jomala kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Jomala sää 7 vrk

Puolipilvistä
Huomenna

14.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Torstai

15.11.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h.

Selkeää
Perjantai

16.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

17.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

18.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli NNE, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Maanantai

19.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Selkeää
Tiistai

20.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Kommentointi on päättynyt.