Juurihoito Jepua hammaslääkäri Jepua suuhygienisti Jepua hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Jepua suuhygienisti Jepua

hammaslääkäri Jepua suuhygienisti Jepua hampaiden valkaisu Jepua Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Jepua suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Jepua – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Jepua suuhygienisti Jepua

Suomessa (esim. paikkakunnalla Jepua) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Jepua / suuhygienisti Jepua

Hammaslääkäri Jepua / suuhygienisti Jepua? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 14

Härmän Hammas Oy hammaslääkäri Vakkuri-Huhtamäki ViolaPlusTerveys SirudentPlusTerveys Tandklinik Hammasklinikka Mats MoisioPlusTerveys Komia HammasOral Hammaslääkärit KokkolaPlusTerveys Hammasklinikka RytivaaraPlusTerveys Kokko-DentHammaslääkäri Sari BjörkrothPlusTerveys Kaustintie KaustinenSeinäjoen Helmident OyHammas Mehiläinen SeinäjokiOral Hammaslääkärit – SeinäjokiLääkäritalon HammasPlusTerveys Koulukadun HammaslääkärikeskusBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Jepua hammaslääkäri Jepua hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Jepua – suuhygienisti Jepua hinta – hampaiden valkaisu Jepua – yksityinen hammashoitola Jepua – kunnallinen hammashoitola Jepua – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Jepua – hammaslääkäri Jepua hinta – hammashoito hinta

Jepua

Jepua (ruots. Jeppo) oli Pohjanmaalla sijainnut Suomen kunta. Jepuan kunta liitettiin 1975 Uuteenkaarlepyyhyn. Jepualla on vuonna 1861 valmistunut Jepuan puukirkko. Kunta oli kaksikielinen: asukkaista 84,5 % oli ruotsinkielisiä ja 15,4 % suomenkielisiä vuonna 1970. Syy suomenkielisten suurehkoon osuuteen löytyi silloisista kuntarajoista Alahärmän kanssa: ne eivät noudattaneet selkeitä rajoja suomen- ja ruotsinkielisen asutuksen välillä, vaan osa suomenkielisestä asutuksesta ”jäi” Jepuan puolelle. Myöhemmin kuntarajat on oikaistu noudattamaan kieliolosuhteita.

Jepua kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Jepua sää 7 vrk

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Currently

Kommentointi on päättynyt.