Juurihoito Ylikiiminki hammaslääkäri Ylikiiminki suuhygienisti Ylikiiminki hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Ylikiiminki suuhygienisti Ylikiiminki

hammaslääkäri Ylikiiminki suuhygienisti Ylikiiminki hampaiden valkaisu Ylikiiminki Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Ylikiiminki suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Ylikiiminki – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Ylikiiminki suuhygienisti Ylikiiminki

Suomessa (esim. paikkakunnalla Ylikiiminki) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Ylikiiminki / suuhygienisti Ylikiiminki

Hammaslääkäri Ylikiiminki / suuhygienisti Ylikiiminki? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Tuira Dental ClinicHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Ylikiiminki hammaslääkäri Ylikiiminki hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Ylikiiminki – suuhygienisti Ylikiiminki hinta – hampaiden valkaisu Ylikiiminki – yksityinen hammashoitola Ylikiiminki – kunnallinen hammashoitola Ylikiiminki – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Ylikiiminki – hammaslääkäri Ylikiiminki hinta – hammashoito hinta

Ylikiiminki

Ylikiiminki (ruots. Överkiminge) on entinen Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan keskiosassa, entisessä Oulun läänissä. Lakkautushetkellä kunnassa asui 3 512 ihmistä[2] ja sen pinta-ala oli 1 063,9 km2, josta 23,24 km2 oli vesistöjä.[1] Väestötiheys oli 3,37 asukasta/km2.

Oulun kaupunki ja Ylikiimingin kunta aloittivat syyskuussa 2005 selvityksen mahdollisesta kuntaliitoksesta. Kuntaliitos toteutui 1. tammikuuta 2009, jolloin Oulun kaupungin maapinta-ala lähes nelinkertaistui, mutta asukasluku kasvoi vain noin 2,5 prosenttia.[4]

Ylikiiminki on syntynyt maankohoamisen myötä, ja on osin vanhaa merenpohjaa. Ylikiimingin alueelta on löydetty kivikautisia esineitä ja hautoja. Kivikautisia asuinpaikkoja kunnan alueelta on löydetty useita, huomattavimpia näistä lienevät Rekikylän ja Latokankaan kivikautiset asuinalueet. Kivikautisen asutuksen jälkiä on löydetty myös Jokelan kylästä.

Nykyaikainen asutus on levinnyt alueelle ilmeisesti Savon suunnalta 1500-luvulla. 1570-luvulla Ylikiimingissä mainitaan olleen 25 taloa. Alussa Alakiiminki (nyk. Kiiminki) ja Ylikiiminki muodostivat yhden kylän. Ruotsinkielisissä asiakirjoissa kylistä käytettiin nimiä Nedre Kiminge ja Öfre Kiminge. Vaikka kunta on yksikielinen, on kunnalla myös ruotsinkielinen nimi, Överkiminge.

Ylikiiminki kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Ylikiiminki sää 7 vrk

Potential disruption due to wind from 10AM EEST SUN until 4PM EEST SUN

Issued:
13. lokakuuta 2018 klo 19:50 (GMT)
Expires:
Täysin pilvistä
Lauantai

13.10.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Alin lämpötila 12ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

14.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Lämmintä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Pilvistä
Maanantai

15.10.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Jatkuu lämpimänä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

16.10.2018

80%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla heikkoa sadetta. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 80%.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

17.10.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Lämmintä. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Torstai

18.10.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Lämmintä. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Perjantai

19.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Kommentointi on päättynyt.