Juurihoito Viitasaari hammaslääkäri Viitasaari suuhygienisti Viitasaari hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Viitasaari suuhygienisti Viitasaari

hammaslääkäri Viitasaari suuhygienisti Viitasaari hampaiden valkaisu Viitasaari Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Viitasaari suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Viitasaari – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Viitasaari suuhygienisti Viitasaari

Suomessa (esim. paikkakunnalla Viitasaari) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Viitasaari / suuhygienisti Viitasaari

Hammaslääkäri Viitasaari / suuhygienisti Viitasaari? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Oral HammaslääkäritBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Viitasaari hammaslääkäri Viitasaari hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Viitasaari – suuhygienisti Viitasaari hinta – hampaiden valkaisu Viitasaari – yksityinen hammashoitola Viitasaari – kunnallinen hammashoitola Viitasaari – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Viitasaari – hammaslääkäri Viitasaari hinta – hammashoito hinta

Viitasaari

Viitasaari on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Viitasaaren keskusta on Keiteleen ympäröimä, ja sen läpi kulkevat myös valtatie 4 ja Sininen tie. Vuonna 1905 tuolloin nimellä Viitasaaren suomalainen yhteiskoulu perustettu Viitasaaren lukio on yksi Suomen ensimmäisistä maaseutuoppikouluista. Viitasaaresta tuli kaupunki 1. tammikuuta 1996. Jyväskylään matkaa on 98 ja Ouluun 243 kilometriä. Viitasaaren naapurikunnat ovat Kannonkoski, Keitele, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Vesanto ja Äänekoski.

Tienoo sai ensimmäiset asukkaansa Hämeestä. Asutus taajeni etenkin 1500-luvulta alkaen hämäläisten johdolla, mutta myöhemmin savolaisista tuli asukkaiden enemmistö. Viitasaaren aiempi nimi on Viitasalo, keskustaajaman lähellä oleva saaren, nykyisen Vanhan Kirkkosaaren mukaan. Viitasaari kuului alun perin Rautalammin laajaan kuntaan, mutta pitkien etäisyyksien takia se itsenäistyi 1635. Kunta käsitti tällöin vielä Kivijärven, Pihtiputaan, Konginkankaan ja Kannonkosken. 1882 Viitasaari sai ensimmäisenä Suomessa kunnanlääkärin viran. Suomen historian isä Henrik Gabriel Porthan on kotoisin Viitasaarelta.[8]

Vuoden 2012 kunnallisvaaleissa SDP menetti kolme paikkaa kaupunginvaltuustosta päätyen kahdeksaan ja vasemmistoliitto putosi valtuustosta kokonaan. Keskustan (11), kokoomuksen (3) ja kristillisdemokraattien (1) paikkamäärät pysyivät ennallaan. Tapahtuneiden muutosten syynä oli perussuomalaisten vaalivoitto, jonka johdosta valtuustoon nousi puolueen listoilta neljä edustajaa. Perussuomalaiset nousivat kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja saivat kaupunginvaltuuston toisen varapuheenjohtajan paikan sekä jäsenyyden kaupunginhallitukseen, jota johtaa sairaanjohtaja Tiina Minkkinen (kesk.) [10]. Valtuustoa puolestaan johtaa työtoiminnanjohtaja Mervi Paananen (SDP).[11]

Viitasaaren kaupunki tekee kuntapariyhteistyötä Pihtiputaan kunnan kanssa. Yhteistyöorganisaatiota kutsutaan nimellä Wiitaunioni. Sen organisaatiorakenne muodostuu hallinnosta ja palvelutuotannosta. Viitasaari vastaa perusturvan, teknisen ja ympäristöpalvelujen toimialoista, Pihtipudas hallinnon tuesta, sivistystoimesta ja maataloudesta. Perusturvan yhteistyössä mukana on myös Kinnulan kunta. [12]

Viitasaari kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Viitasaari sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 9PM EET THU until 11PM EET THU

Issued:
22. maaliskuuta 2018 klo 20:23 (GMT)
Expires:
Täysin pilvistä
Torstai

22.3.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Alin lämpötila -11ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

23.3.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Lauantai

24.3.2018

70%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 70%. Lumimäärä 3-7 cm.

Lumikuuroja
Sunnuntai

25.3.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Lumikuuroja
Maanantai

26.3.2018

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NNE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Puolipilvistä
Tiistai

27.3.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Keskiviikko

28.3.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.