Juurihoito Vesanto hammaslääkäri Vesanto suuhygienisti Vesanto hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Vesanto suuhygienisti Vesanto

hammaslääkäri Vesanto suuhygienisti Vesanto hampaiden valkaisu Vesanto Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Vesanto suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Vesanto – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Vesanto suuhygienisti Vesanto

Suomessa (esim. paikkakunnalla Vesanto) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Vesanto / suuhygienisti Vesanto

Hammaslääkäri Vesanto / suuhygienisti Vesanto? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Vesannon HammasBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Vesanto hammaslääkäri Vesanto hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Vesanto – suuhygienisti Vesanto hinta – hampaiden valkaisu Vesanto – yksityinen hammashoitola Vesanto – kunnallinen hammashoitola Vesanto – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Vesanto – hammaslääkäri Vesanto hinta – hammashoito hinta

Vesanto

Vesanto on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Savon maakunnan länsiosassa, Keski-Suomen vastaisella rajalla. Kunnassa asuu 2 114 ihmistä[3] ja sen pinta-ala on 569,80 km2, josta 147,18 km2 on vesistöjä[2]. Väestötiheys on 5,00 asukasta/km2.

Vaikka Vesanto tunnetaan osana Sisä-Savoa, oli Vesannon alue historiallisesti pitkään hämäläisten eränkävijöiden kalastus- ja metsästysseutua Ruotsin itärajan tuntumassa (Pähkinäsaaren rauha 1323). Myöhemmin alue oli osa Sisä-Suomen merkittävimpiin kuulunutta Rautalammin emäpitäjää, josta Vesanto itsenäistyi omaksi kunnakseen 1871, ilman siihen myöhemmin liitettyjä kunnan etelä- ja lounaisosia.

Vesannon väkiluku saavutti huippunsa toisen maailmansodan jälkeisinä vuosikymmeninä, ylittäen 5000. Siitä väkiluku on pienentynyt alle puoleen; toisaalta Vesannon runsas kesäasutus ja seudun luontoarvoja hyödyntävät matkailupalvelut ja kesätapahtumat vilkastuttavat merkittävästi koko kuntaa loma-aikoina. Vapaa-ajan asuntoja kunnassa on 802.

Vesannon kunnanjohtaja on ollut vuodesta 2007 Pasi Lievonen.[9] Hän oli aikaisemmin kunnansihteeri, ja siirtyi määräikaiseksi kunnanjohtajaksi kun edeltäjä muutti Miehikkälään.[10] Kunnanvaltuustossa on 21 paikkaa, joista kolmetoista on keskustan hallussa kaudella 2017–2021.[7]

Vesanto kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Vesanto sää 7 vrk

Mahdollisesti sadetta
Sunnuntai

12.8.2018

30%

Mahdollisesti sadetta
Aluksi sadekuuroja. Alin lämpötila 10ºC.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

13.8.2018

30%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ukkosen mahdollisuus. Ylin lämpötila 16ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 30%.

Pilvistä
Tiistai

14.8.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli WNW ja vaihtelevaa.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

15.8.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli ENE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Torstai

16.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

17.8.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Lauantai

18.8.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 40%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.