Juurihoito Vanaja hammaslääkäri Vanaja suuhygienisti Vanaja hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Vanaja suuhygienisti Vanaja

hammaslääkäri Vanaja suuhygienisti Vanaja hampaiden valkaisu Vanaja Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Vanaja suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Vanaja – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Vanaja suuhygienisti Vanaja

Suomessa (esim. paikkakunnalla Vanaja) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Vanaja / suuhygienisti Vanaja

Hammaslääkäri Vanaja / suuhygienisti Vanaja? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Vanaja hammaslääkäri Vanaja hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Vanaja – suuhygienisti Vanaja hinta – hampaiden valkaisu Vanaja – yksityinen hammashoitola Vanaja – kunnallinen hammashoitola Vanaja – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Vanaja – hammaslääkäri Vanaja hinta – hammashoito hinta

Vanaja

Vanaja kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Vanaja sää 7 vrk

Puolipilvistä
Maanantai

13.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Alin lämpötila 9ºC.

Pilvistä
Huomenna

14.8.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Pilvistä
Keskiviikko

15.8.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 21ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Torstai

16.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

17.8.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Puolipilvistä
Lauantai

18.8.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Sunnuntai

19.8.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 40%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.