Juurihoito Uurainen hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen

hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen hampaiden valkaisu Uurainen Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Uurainen – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen

Suomessa (esim. paikkakunnalla Uurainen) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Uurainen / suuhygienisti Uurainen

Hammaslääkäri Uurainen / suuhygienisti Uurainen? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

TerveysasemaHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Uurainen hammaslääkäri Uurainen hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Uurainen – suuhygienisti Uurainen hinta – hampaiden valkaisu Uurainen – yksityinen hammashoitola Uurainen – kunnallinen hammashoitola Uurainen – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Uurainen – hammaslääkäri Uurainen hinta – hammashoito hinta

Uurainen

Uurainen (ruots. Urais) on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Matkaa kirkonkylästä Jyväskylän maakuntakeskukseen on 36 kilometriä. Muut lähimmät kaupungit ovat Saarijärvi ja Äänekoski. Kunnan virallinen väkiluku on 3 728 (31.8.2017),[2] ja sen pinta-ala on 372,26 km² josta 24,28 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 10,71 asukasta/km².

Uuraisilla on kolme Natura-kohdetta: keidassuot Oksalan Isosuo ja Miehinkäisensuo, puronvarsisuota edustava Lotakonsuo ja Hitonhauta-Kylmähauta-Hirvasjoki, johon kuuluu Äänekosken ja Uuraisten rajalla sijaitseva Kylmäpuron lähteikkö.[8]

Uurainen esiintyy vanhoissa asiakirjoissa 1800-luvun puoliväliin asti nimellä Kuukkajärvi ja joskus myös Minkkilä. Se muodostui Saarijärvestä erotetuksi rukoushuonekunnaksi vuonna 1801, ja siihen liitettiin myös osia silloisesta Laukaasta. Seurakunnan kappeli valmistui 1856, ja se itsenäistyi omaksi seurakunnaksi 1886. Tällöin kunnassa oli 1 058 asukasta. Vuonna 1900 väkiluku oli 3 153.[9] Nykyinen Uuraisten kirkko on rakennettu vuonna 1904 entisen paikalle. Siihen liittyvä tapuli on rakennettu 1882 lääninarkkitehti Alfred Cavénin piirustusten mukaan.[10]

Uuraisten kunnanjohtaja on ollut vuodesta 2011 Juha Valkama.[14] Kunnanvaltuustossa on 21 paikkaa, joista kahdeksan on kaudella 2017–2021 keskustan hallussa, perussuomalaisilla viisi, sosiaalidemokraateilla neljä, kristillisillä kaksi sekä vasemmistoliitolla ja kokoomuksella kummallakin yksi.[6]

Uurainen kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Uurainen sää 7 vrk

Selkeää
Tänään

18.7.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 29ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Huomenna

19.7.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 29ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h.

Pilvistä
Perjantai

20.7.2018

0%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Lauantai

21.7.2018

60%

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Paikoin ukkosta. Ylin lämpötila 25ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 60%.

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Sunnuntai

22.7.2018

40%

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Paikoin ukkosta. Ylin lämpötila 25ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 40%.

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Maanantai

23.7.2018

60%

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Paikoin ukkosta. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 60%.

Puolipilvistä
Tiistai

24.7.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli NNE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.