Juurihoito Uurainen hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen

hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen hampaiden valkaisu Uurainen Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Uurainen – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Uurainen suuhygienisti Uurainen

Suomessa (esim. paikkakunnalla Uurainen) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Uurainen / suuhygienisti Uurainen

Hammaslääkäri Uurainen / suuhygienisti Uurainen? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

TerveysasemaHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Uurainen hammaslääkäri Uurainen hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Uurainen – suuhygienisti Uurainen hinta – hampaiden valkaisu Uurainen – yksityinen hammashoitola Uurainen – kunnallinen hammashoitola Uurainen – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Uurainen – hammaslääkäri Uurainen hinta – hammashoito hinta

Uurainen

Uurainen (ruots. Urais) on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Matkaa kirkonkylästä Jyväskylän maakuntakeskukseen on 36 kilometriä. Muut lähimmät kaupungit ovat Saarijärvi ja Äänekoski. Kunnan virallinen väkiluku on 3 728 ihmistä (31.8.2017),[2] ja sen pinta-ala on 372,26 km² josta 24,28 km² on vesistöjä.[1]Väestötiheys on 10,71 asukasta/km².

Uurainen esiintyy vanhoissa asiakirjoissa 1800-luvun puoliväliin asti nimellä Kuukkajärvi ja joskus myös Minkkilä. Se muodostui Saarijärvestä erotetuksi rukoushuonekunnaksi vuonna 1801 ja siihen liitettiin myös osia silloisesta Laukaasta. Seurakunnan kappeli valmistui 1856 ja se itsenäistyi omaksi seurakunnaksi 1886. Tällöin kunnassa oli 1058 asukasta, mutta vuonna 1900 väkiluku oli jo 3153 asukasta.[7] Nykyinen Uuraisten kirkko on rakennettu vuonna 1904 entisen paikalle. Siihen liittyvä tapuli on rakennettu 1882 lääninarkkitehti Alfred Cavénin piirustusten mukaan.[8]

Uurainen kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Uurainen sää 7 vrk

Mahdollisesti lumisadetta
Torstai

18.1.2018

30%

Mahdollisesti lumisadetta
Aluksi lumikuuroja. Alin lämpötila -11ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

19.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Lauantai

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -14ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

24.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.