Juurihoito Turku hammaslääkäri Turku suuhygienisti Turku hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Turku suuhygienisti Turku

hammaslääkäri Turku suuhygienisti Turku hampaiden valkaisu Turku Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Turku suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Turku – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Turku suuhygienisti Turku

Suomessa (esim. paikkakunnalla Turku) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Turku / suuhygienisti Turku

Hammaslääkäri Turku / suuhygienisti Turku? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

Hammas Mehiläinen Turku NEOHammaspiste OyKeskustan HammaslääkäripalveluKeskushammashoitolaMed Group Hammaslääkärit Oy, Turun HammaslääkärikeskusHammaslääkärikeskus DentaHammaskulmaHammaslaser JuliaKauppatorin Hammaskeskus OyHammas MehiläinenAurakadun HammaskeskusHammas MehiläinenHammaskari OyHammaslääkärikeskus Dentori OyHammaslääkäriasema BiohammasHammaslääkäri Pirjo BergmanDatacityn HammasTurun Länsikeskuksen HammaslääkäritPlusTerveys – NastahammasHammaslääkärikeskus Elegant TurkuBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Turku hammaslääkäri Turku hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Turku – suuhygienisti Turku hinta – hampaiden valkaisu Turku – yksityinen hammashoitola Turku – kunnallinen hammashoitola Turku – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Turku – hammaslääkäri Turku hinta – hammashoito hinta

Turku

Turku (ruots. Åbo) on Suomen kaupunki ja Varsinais-Suomen maakunnan keskus, joka sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren rannikolla. Kaupungin asukasluku on 188 584,[2] mutta keskustaajamassa on 257 158[10] ja seutukunnassa 318 168 asukasta. Tämä tekee Turusta asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurimman kunnan, kolmanneksi suurimman kaupunkialueen ja Pohjoismaiden kahdeksanneksi suurimman taajaman.

Kaupungin arvioidaan syntyneen 1200-luvun lopulla, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Turku oli pitkään Suomen merkittävin asutuskeskus, maan ensimmäinen pääkaupunki 1809–1812, ja 1840-luvulle saakka myös Suomen suurin kaupunki. Nykyisin kaupunki ei ole enää valtakunnallisesti niin merkittävä kuin ennen, mutta se on yhä alueensa paikallishallinnollinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Kaupunki on Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätoimipaikka ja Varsinais-Suomen maakunnan pääkaupunki. Turussa sijaitsee lisäksi Suomen arkkipiispanistuin. Toisin kuin yliopisto ja useat valtion virastot, sitä ei siirretty uuteen pääkaupunkiin Helsinkiin Turun palon jälkeen.

Turku on tunnettu etenkin kulttuurikaupunkina. Pitkän historiansa vuoksi se on ollut näyttämönä useissa historiallisissa tapahtumissa, ja se on vaikuttanut laajalti koko Suomen historiaan. Historiansa sekä poliittisen ja maantieteellisen asemansa vuoksi Turulla on ollut merkittävä vaikutus lähes kaikilla kulttuurin saroilla. Vuonna 2011 Turku oli Euroopan kulttuuripääkaupunkina yhdessä Viron pääkaupungin Tallinnan kanssa. Kulttuurikaupungin mainetta on varjostanut Turun taudiksi kutsuttu ilmiö eli monien merkittävien kulttuurirakennusten purkaminen uuden arkkitehtuurin tieltä erityisesti 1960- ja 1970-luvuilla[11].

Turkua pidetään usein Suomen porttina länteen. Kaupunki on merkittävä kaupallinen satamakaupunki, ja Turun satamasta on tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan sekä Tukholmaan. Lisäksi Turun lentoasema on Suomen neljänneksi vilkkain ja rahtimääriltään toiseksi suurin lentoasema.[12]

Turku – BingUutiset Haun tulokset

Turku kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Turku sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

20.1.2018

0%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Huomenna

21.1.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

100%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 100%. Lumimäärä 2-3 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 50%.

Pilvistä
Perjantai

26.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.