Juurihoito Tornio hammaslääkäri Tornio suuhygienisti Tornio hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Tornio suuhygienisti Tornio

hammaslääkäri Tornio suuhygienisti Tornio hampaiden valkaisu Tornio Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Tornio suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Tornio – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Tornio suuhygienisti Tornio

Suomessa (esim. paikkakunnalla Tornio) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Tornio / suuhygienisti Tornio

Hammaslääkäri Tornio / suuhygienisti Tornio? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 8

Oral Dental – TornioPlusTerveys Meän hammasHammashoitola Intakti OyHammashoitolaSHG-palvelu SuunvuoroKivirannan hammashoitolaSaarenhammasHammaslääkäri Ulla AineBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Tornio hammaslääkäri Tornio hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Tornio – suuhygienisti Tornio hinta – hampaiden valkaisu Tornio – yksityinen hammashoitola Tornio – kunnallinen hammashoitola Tornio – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Tornio – hammaslääkäri Tornio hinta – hammashoito hinta

Tornio

Tornio oli Suomen pohjoisin kaupunki, kunnes Rovaniemen kuntamuoto vaihtui kauppalasta kaupungiksi vuonna 1960. Vuonna 1621 perustettuna Tornio on Lapin kaupungeista vanhin. Tornion naapurikunnat ovat Kemi, Keminmaa, Tervola ja Ylitornio. Tornion kaupungilla on paljon yhteistyötä Ruotsin puoleisen rajanaapurinsa, Haaparannan, kanssa.

Tornio sijaitsee Perämeren pohjoisrannikolla Suomen ja Ruotsin rajalla. Tornion keskusta on Suensaaressa, joka on maankohoamisen myötä ja keinotekoisen maantäytön vuoksi laajentunut Ruotsin rajalle asti. Ruotsin ja Suomen välinen rajanvedon periaate, jonka mukaan valtakunnanraja kulkee Muonion- ja Tornionjokien syvimmässä uomassa, tekee Tornion keskustan kohdalla poikkeuksen.

Tornion naapurikunnat kaakossa ovat Kemi ja Keminmaa, koillisessa Tervola, pohjoisessa Ylitornio ja lännessä Ruotsin Haaparanta. Suoraan Torniota vastapäätä sijaitseva Haaparannan kaupunki muodostaa Tornion kanssa kaksoiskaupungin, toisesta valtiosta ja aikavyöhykkeestä huolimatta. Kemin kaupunki sijaitsee noin 25 kilometriä Torniosta kaakkoon. Yhdessä ympäröivien kuntien kanssa nämä kaksi kaupunkia muodostavat Kemi–Tornion seutukunnan.

Kaupungin keskusta on vain osa Tornion alueesta, joka saavuttaa Tornionjoen. Kaupungin suurin pituus on 83 kilometriä ja suurin leveys 44 kilometriä.[8] Merialueita lukuun ottamatta alueen pinta-ala on 1 228,38 neliökilometriä (41,37 neliökilometriä sisävesiä). Tätä myötä kaupungissa on pieni väestötiheys: 18,9 asukasta neliökilometriä kohden. Suurin osa maa-alueesta on rakennettua aluetta.

Tornio kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Tornio sää 7 vrk

Selkeää
Maanantai

7.1.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila -10ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

8.1.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Keskiviikko

9.1.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Lumisadetta
Torstai

10.1.2019

100%

Lumisadetta
Tuulista ja lumisadetta. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SSW, nopeus 30−50 km/h. Lumisateen mahd: 100%. Lumimäärä 3-7 cm.

Täysin pilvistä
Perjantai

11.1.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli WNW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

12.1.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

13.1.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.