Juurihoito Tervola hammaslääkäri Tervola suuhygienisti Tervola hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Tervola suuhygienisti Tervola

hammaslääkäri Tervola suuhygienisti Tervola hampaiden valkaisu Tervola Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Tervola suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Tervola – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Tervola suuhygienisti Tervola

Suomessa (esim. paikkakunnalla Tervola) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Tervola / suuhygienisti Tervola

Hammaslääkäri Tervola / suuhygienisti Tervola? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Tervola hammaslääkäri Tervola hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Tervola – suuhygienisti Tervola hinta – hampaiden valkaisu Tervola – yksityinen hammashoitola Tervola – kunnallinen hammashoitola Tervola – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Tervola – hammaslääkäri Tervola hinta – hammashoito hinta

Tervola

Tervola on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan lounaisosassa. Kunnassa asuu 3 070 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 1 592,02 km2, josta 32,33 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 1,97 asukasta/km2.

Naapurikuntia ovat Keminmaa, Ranua, Rovaniemi, Simo, Tornio ja Ylitornio. Tervola sijaitsee Kemin ja Rovaniemen välillä, Tervolan keskustaan on Rovaniemeltä noin 75 kilometriä ja Kemistä noin 45 kilometriä.

Valtatie 4 kulkee kunnan halki Kemijoen länsipuolitse ja Seututie 926 joen itäpuolitse ja siitä käytetäänkin nimitystä ”itäpuolentie”. Rovaniemelle Tervolan keskustasta pääsee kahta kautta, joko nelostietä tai itäpuolentietä. Molempia pitkin kertyy matkaa noin 75 km.

Keminmaahan pääsee kolmea tietä. Joko nelostietä, seututietä 926 tai Paakkolan kautta kulkevaa tietä numero 9291 josta käytetään myös nimitystä ”länsipuolentie”. Nelostien tai länsipuolentien kautta Keminmaahan on matkaa 37km. Itäpuolen tien kautta noin 45 km. Tervolasta lähtee myös seututie 929 Mellakosken kautta Ylitorniolle, jonne matkaa tulee 87 km. Ylitorniolle pääsee myös Arpelan kautta, seututietä 927. Tätä kautta matkaa kertyy samat 87 km, mikäli oikaisee Aapajoen kylän halki. Nopein reitti Tornioon on Valtatie 4 + Valtatie 29. Valtateitä pitkin Tornioon tulee matkaa 51 km ja Arpelan kautta 52 km. Ajallisesti moottoritie on vain muutaman minuutin nopeampi.  • Viime vuoden verotiedot julkistetaan torstaina …

    THL:n Tervola arvioi STT:lle, että hallituksen politiikka on hyödyttänyt erityisesti työssäkäyviä. Etuuksien saajien asema ei ole ollut yhtä hyvä. Hallitus johdonmukaisesti keventänyt työn verotusta j…

Tervola kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Tervola sää 7 vrk

Sadetta
Tänään

14.11.2018

70%

Sadetta
Pilvistä, aamulla sadetta. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 70%.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

15.11.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

16.11.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 6ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 50%.

Selkeää
Lauantai

17.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

18.11.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NE, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Maanantai

19.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

20.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.