Juurihoito Siikainen hammaslääkäri Siikainen suuhygienisti Siikainen hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Siikainen suuhygienisti Siikainen

hammaslääkäri Siikainen suuhygienisti Siikainen hampaiden valkaisu Siikainen Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Siikainen suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Siikainen – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Siikainen suuhygienisti Siikainen

Suomessa (esim. paikkakunnalla Siikainen) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Siikainen / suuhygienisti Siikainen

Hammaslääkäri Siikainen / suuhygienisti Siikainen? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Siikainen hammaslääkäri Siikainen hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Siikainen – suuhygienisti Siikainen hinta – hampaiden valkaisu Siikainen – yksityinen hammashoitola Siikainen – kunnallinen hammashoitola Siikainen – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Siikainen – hammaslääkäri Siikainen hinta – hammashoito hinta

Siikainen

Siikainen (ruots. Siikais) on Suomen kunta, joka sijaitsee Satakunnan maakunnassa. Kunnassa asuu 1 485 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 491,33 km2, josta 28,13 km2 vesistöjä.[1] Väestötiheys on 3,21 asukasta/km2. Siikaisten kunnanjohtaja on Viveka Lanne.

Siikaisten seurakunta jakaantui omaksi seurakunnaksi Merikarvian seurakunnasta vuonna 1771. Kylistä Uusi- ja Vanha-Samminmaja ovat aiemmin kuuluneet Kankaanpään kuntaan ja sitä ennen Suur-Ikaalisiin. Uusi-Samminmaja liitettiin Siikaisten seurakuntaan 1904[8].

Haapakoski, Hirvijärvi, Keskukylä, Leppijärvi, Leväsjoki, Nauriskoski, Osara, Otamo, Petkele, Pyntäinen, Saarikoski, Sammi, Siikainen, Uusi-Samminmaja, Vanha-Samminmaja, Vuorijärvi. (Haapakoski ja Nauriskoski ovat nykyään osa Leväsjokea ja Keskukylä kuuluu lähinnä Hirvijärven kylään. Uusi- ja Vanha-Samminmaja ja Osara kuuluvat Sammin kylään.)

Siikainen kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Siikainen sää 7 vrk

Lumikuuroja
Torstai

18.1.2018

70%

Lumikuuroja
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Pilvistä
Perjantai

19.1.2018

10%

Pilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Täysin pilvistä
Lauantai

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Puolipilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

10%

Puolipilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Puolipilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

24.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Huomenna on tulossa kylmempi päivä kuin tänään.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.