Juurihoito Savukoski hammaslääkäri Savukoski suuhygienisti Savukoski hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Savukoski suuhygienisti Savukoski

hammaslääkäri Savukoski suuhygienisti Savukoski hampaiden valkaisu Savukoski Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Savukoski suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Savukoski – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Savukoski suuhygienisti Savukoski

Suomessa (esim. paikkakunnalla Savukoski) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Savukoski / suuhygienisti Savukoski

Hammaslääkäri Savukoski / suuhygienisti Savukoski? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Savukoski hammaslääkäri Savukoski hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Savukoski – suuhygienisti Savukoski hinta – hampaiden valkaisu Savukoski – yksityinen hammashoitola Savukoski – kunnallinen hammashoitola Savukoski – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Savukoski – hammaslääkäri Savukoski hinta – hammashoito hinta

Savukoski

Savukoski on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan itäosassa. Kunnassa asuu 1 035 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 6 495,95 km², josta 57,30 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on Suomen kunnista alhaisin, vain 0,16 asukasta/km². Savukosken naapurikunnat ovat Pelkosenniemi, Salla ja Sodankylä.

Savukosken taajama sijaitsee kunnan lounaisrajan lähellä. Kunnan likimain suorakaiteen muotoista aluetta (noin 70 km × 100 km) halkovat Kemijoki ja sen sivuhaarat. Kunnan itäisin osa puolestaan kuuluu Venäjän puolelle laskevan Nuorttijoen vesistöalueeseen. Tyypillinen maisema on erämaata, jossa on suuria suoalueita ja yksittäisiä tuntureita.

Kunnan pinta-alasta kolmasosa on erilaisia luonnonsuojelualueita. Savukosken pohjoisosaan ulottuvat Sodankylän puolelta Urho Kekkosen kansallispuisto ja Sallan puolelta Värriön luonnonpuisto. Savukoskella sijaitsee myös Maltion luonnonpuisto.

Savukosken koillisrajalla Suomen ja Venäjän rajalla sijaitsee suomalaisen perinteen mukaan Joulupukin asuinpaikka Korvatunturi. Korvatunturi oli Suomen itärajan läntisin kohta 1920–1940. Savukosken korkein maastonkohta ja samalla kunnan pohjoisin piste on Sodankylän kunnanrajan ja valtakunnanrajan yhtymäkohdassa oleva Talkkunapää.

Savukoski kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Savukoski sää 7 vrk

Pilvistä
Tänään

4.11.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

5.11.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

6.11.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Keskiviikko

7.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Torstai

8.11.2018

30%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 30%.

Puolipilvistä
Perjantai

9.11.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Pilvistä
Lauantai

10.11.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri




Kommentointi on päättynyt.