Juurihoito Salla hammaslääkäri Salla suuhygienisti Salla hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Salla suuhygienisti Salla

hammaslääkäri Salla suuhygienisti Salla hampaiden valkaisu Salla Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Salla suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Salla – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Salla suuhygienisti Salla

Suomessa (esim. paikkakunnalla Salla) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Salla / suuhygienisti Salla

Hammaslääkäri Salla / suuhygienisti Salla? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Hammaslääkäri Seppo NiemiHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Salla hammaslääkäri Salla hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Salla – suuhygienisti Salla hinta – hampaiden valkaisu Salla – yksityinen hammashoitola Salla – kunnallinen hammashoitola Salla – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Salla – hammaslääkäri Salla hinta – hammashoito hinta

Salla

Salla (vuoteen 1936 asti Kuolajärvi) on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan itäosassa. Kunnassa asuu 3 600 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 5 873,08 km2, josta 143,02 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 0,63 asukasta/km2.

Kunnan keskustaajama on Sallan kirkonkylä, jossa asuu 1 677 ihmistä (31.12.2016) [8]
. Kirkonkylältä on matkaa Kemijärvelle 67 kilometriä, Kuusamoon 115 kilometriä ja Rovaniemelle noin 150 kilometriä. Venäjän Kantalahteen kirkonkylältä kertyy matkaa 214 kilometriä.

Suurimpia kyliä ovat Kursu, Salmivaara ja Saija, jotka olivat aikaisemmin taajamia. Kelloselässä sijaitsee Sallan kansainvälinen rajanylityspaikka. Salla on tunnettu matkailupaikkakuntana, mutta myös korkean työttömyyden alueena. Sallassa sijaitsee Sallatunturien matkailukeskus ja Poropuisto. Kunnan alueella sijaitsevat myös Oulangan kansallispuisto, joka ulottuu myös Kuusamon puolelle sekä Värriön luonnonpuisto, joka jatkuu Savukosken puolelle. Sallan alueen kautta kulkee myös valtakunnallinen UKK-retkeilyreitti.

Pääosa Sallan alueesta kuuluu Kemijoen vesialueeseen. Kunnan pohjoisosasta alkaa Vienanmereen laskeva Tuntsajoki. Sallan eteläosasta alkavat niin ikään Vienanmereen laskevan Oulankajoen latvapurot.

Salla – BingUutiset Haun tulokset

Salla kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Salla sää 7 vrk

Sumua
Tänään

14.11.2018

20%

Sumua
Pilvistä, paikoittaista aamusumua. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Lumisadetta
Huomenna

15.11.2018

50%

Lumisadetta
Iltapäivällä sade- ja lumikuuroja. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Perjantai

16.11.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Heikkoa sadetta ja sumua. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Lauantai

17.11.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−30 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

18.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli WNW ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Maanantai

19.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

20.11.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.