Juurihoito Rauma hammaslääkäri Rauma suuhygienisti Rauma hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Rauma suuhygienisti Rauma

hammaslääkäri Rauma suuhygienisti Rauma hampaiden valkaisu Rauma Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Rauma suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Rauma – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Rauma suuhygienisti Rauma

Suomessa (esim. paikkakunnalla Rauma) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Rauma / suuhygienisti Rauma

Hammaslääkäri Rauma / suuhygienisti Rauma? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 7

Pyynpään HammashoitolaAttendo Rauman HammaslääkäripalveluValtakadun Hammaslääkäriasema OyErikoishammaslääkäri Mika ToivolaHammaslääkäriasema Ikihammas OyHammaslääkäri Marika LundellNanun HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Rauma hammaslääkäri Rauma hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Rauma – suuhygienisti Rauma hinta – hampaiden valkaisu Rauma – yksityinen hammashoitola Rauma – kunnallinen hammashoitola Rauma – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Rauma – hammaslääkäri Rauma hinta – hammashoito hinta

Rauma

Rauma (ruots. Raumo) on vuonna 1442 perustettu Suomen kaupunki eteläisessä Satakunnassa. Rauman asukasluku on 39 612.[2] Rauman pinta-ala on 1 110,13 km², josta 495,73 km² on maata, 13,80 km² sisävesialueita ja 600,60 km² merialueita.[1]Rauman seutukunnan muodostavat Eura, Eurajoki ja Säkylä. Seutukunnan alueella oli vuoden 2009 lopussa 65 794 asukasta.

Rauma on Suomen neljänneksi vanhin kaupunki Turun, Porvoon ja Ulvilan jälkeen (viidenneksi vanhin, jos Viipuri lasketaan). Rauma on satamakaupunki, ja Rauman murre on saanut vaikutteita etenkin ruotsista ja englannista, mutta myös ranskasta, venäjästä ja virosta. Rauman murre on lounaismurre, joka eroaa selvästi Turun murteesta.[9] Rauma on yksikielisesti suomenkielinen kunta.

Murteensa lisäksi Rauma tunnetaan myös pitsinnypläyksestä, meri- ja metsäteollisuudesta sekä hyvin säilyneestä Vanhan Rauman puutalokaupunginosasta. Rauman sai vuoden kaupunkikeskusta -tunnustuksen 2009[10] ja vuoden pyöräilykunta -tunnustuksen vuonna 2010.[11]

Rauman kaupunki katsotaan perustetuksi huhtikuun 15. päivänä 1442[12], jolloin Kaarle Knuutinpoika Bonde antoi Kalmarin unionin silloisen kuninkaan Kristofer Baijerilaisen nimissä Rauman porvareille oikeuden harjoittaa kauppaa ja nauttia kaikkia lain ja oikeuden suomia etuja, erioikeuksia ja vapauksia mitä Turun porvareillakin oli.[13] Rauma oli jo ennen erioikeuksien myöntämistä ollut alueen kaupallinen ja uskonnollinen keskus. Tältä ajalta on jäljellä alun perin Rauman fransiskaaniluostarin kirkoksi rakennettu Pyhän Ristin kirkko sekä Pyhän Kolminaisuuden kirkon rauniot.

Rauma – BingUutiset Haun tulokset

Rauma kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Rauma sää 7 vrk

Lumikuuroja
Keskiviikko

17.1.2018

80%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Alin lämpötila -9ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

18.1.2018

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Pilvistä
Perjantai

19.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Lauantai

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

30%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 30%.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.