Juurihoito Raahe hammaslääkäri Raahe suuhygienisti Raahe hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Raahe suuhygienisti Raahe

hammaslääkäri Raahe suuhygienisti Raahe hampaiden valkaisu Raahe Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Raahe suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Raahe – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Raahe suuhygienisti Raahe

Suomessa (esim. paikkakunnalla Raahe) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Raahe / suuhygienisti Raahe

Hammaslääkäri Raahe / suuhygienisti Raahe? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 4

PlusTerveys Raahen HammaslääkärikeskusDentist Antero SuvelaHammaslääkäri Hammastuttava OyHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Raahe hammaslääkäri Raahe hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Raahe – suuhygienisti Raahe hinta – hampaiden valkaisu Raahe – yksityinen hammashoitola Raahe – kunnallinen hammashoitola Raahe – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Raahe – hammaslääkäri Raahe hinta – hammashoito hinta

Raahe

Raahe (ruots. Brahestad) on Suomen luoteisrannikolla Perämeren rannalla sijaitseva kaupunki. Raahe sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan länsiosassa, ja on Raahen seutukunnan keskus. Kreivi Pietari Brahe perusti nimeänsä kantavan kaupungin vuonna 1649 kaupankäynnin edistämiseksi. Raahesta kehittyi merkittävä satama-, koulu- ja teollisuuskaupunki.[8] Oman erikoisleimansa kaupungille antaa aivan kaupungin keskustaan liittyvä Vanha Raahe eli Puu-Raahe, joka on yksi parhaiten säilyneistä suomalaisista 1800-luvun puukaupungeista.[9]

Raahen väkiluku on, tehtyjen kuntaliitosten tuloksena, 25 068 henkilöä.[2] Kaupungin pinta-ala on 1 888,93 km², josta 12,99 km² on vesistöjä (2017-01-011. tammikuuta 2017).[1] Väestötiheys on 24,7 asukasta/km². Raahen seutukunnan muodostavat yhdessä Raahen kanssa Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat. Alueen yhteinen asukasmäärä on noin 35 000. Alun perin kaupunki perustettiin kaksikielisenä, mutta nykyisin se on virallisesti suomenkielinen. Raahessa ilmestyvät paikallislehti Raahen Seutu ja ilmaisjakelulehti Raahelainen.

Raahen huomattavin muinaisjäännös on Pattijoen Kastelli, joka on suurin Pohjois-Pohjanmaalla tavattavista luonnonkivistä ladotuista kivilatomuksista. Jätinkirkon yhtenäiset vallit ovat noin 7–11 metrin vahvuiset ja lähes 2 metriä korkeat ja ne muodostavat 36 × 62 m suuruisen suorakaiteen. Linnan tarkoitusta ei ole pystytty selvittämään. Se on saattanut olla hylkeenpyytäjien tukikohta.[10]

Raahen seutu oli keskiajalla satakuntalaisten ja karjalaisten eräomistusten kiista-aluetta. Keskiajalla satakuntalaisten eräomistukset vahvistuivat alueella ja jotkut tutkijat arvelevat 1323 solmitun Pähkinäsaaren rauhan rajan kulkeneen Pattijokea pitkin.[10]

Raahe – BingUutiset Haun tulokset

Raahe kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Raahe sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 11AM EET MON until 11PM EET MON

Issued:
24. maaliskuuta 2019 klo 10:48 (GMT)
Expires:
Puolipilvistä
Maanantai

25.3.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Alin lämpötila -9ºC.

Selkeää
Huomenna

26.3.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Keskiviikko

27.3.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h.

Lumisadetta
Torstai

28.3.2019

70%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Perjantai

29.3.2019

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

30.3.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

31.3.2019

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.