Juurihoito Puumala hammaslääkäri Puumala suuhygienisti Puumala hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Puumala suuhygienisti Puumala

hammaslääkäri Puumala suuhygienisti Puumala hampaiden valkaisu Puumala Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Puumala suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Puumala – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Puumala suuhygienisti Puumala

Suomessa (esim. paikkakunnalla Puumala) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Puumala / suuhygienisti Puumala

Hammaslääkäri Puumala / suuhygienisti Puumala? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

TerveysasemaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Puumala hammaslääkäri Puumala hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Puumala – suuhygienisti Puumala hinta – hampaiden valkaisu Puumala – yksityinen hammashoitola Puumala – kunnallinen hammashoitola Puumala – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Puumala – hammaslääkäri Puumala hinta – hammashoito hinta

Puumala

Puumala on Suomen kunta, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kunnassa asuu 2 217 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 1 237,75 km2, josta 443,25 km2 on vesistöjä, kokonaispinta-alasta jopa 36 prosenttia.[1] Väestötiheys on 2,79 asukasta/km2. Puumalan naapurikunnat ovat Juva, Mikkeli, Ruokolahti, Savitaipale, Sulkava ja Taipalsaari. Puumalansalmi, minkä rannalla myös kunnan keskus sijaitsee, on Saimaan laiva- ja veneliikenteen solmukohta, mistä syystä Puumalasta käytetäänkin nimitystä ”Saimaan Gibraltar”. Puumalassa on asukaslukuun suhteutettuna toiseksi eniten vapaa-ajan asuntoja Suomessa.[7]

Puumala on saaristokunta, jolla on 3000 rantakilometriä ja yli 700 saarta. Kesäisin Puumala vetää puoleensa niin mökkiläisiä, veneilijöitä kuin muitakin lomalaisia. Puumala on Suomen suosituimpia kesämökkipitäjiä. Kesän aikana on useita eri vapaa-ajan tapahtumia, joista yksi on Siltakemmakat. Puumalan suurimman hiekkarannan, Pistohiekan, ympäristö on kesäisin hyvin suosittu, ja siellä järjestetään kesäisin lavatansseja.

Puumalan keskusta sijaitsee kantatie 62 varrella. Keskustaajamassa sijaitsee Saimaan silta, jonka alitse kulkee Saimaan syväväylä. Mikkelin, Puumalan, Imatran, Juvan ja Sulkavan välillä kulkevat linja-autot. Puumalan lähimmät rautatieasemat sijaitsevat noin 64 kilometrin päässä Imatralla ja noin 72 kilometrin päässä Mikkelissä. Lähimmät lentoasemat sijaitsevat Puumalasta noin 80–100 kilometrin etäisyyksillä Lappeenrannassa ja Mikkelissä.

Hamula, Harmaala, Himahuuha, Huhtimaa, Hurissalo, Huuhkaala, Ihalais, Junninmäki, Kaipaala, Kauppila, Keriniemi, Kietävälä, Kiljula, Kirkonkylä, Kitula, Kokkola, Kontila, Kyllölä, Lampila, Lieviskä, Liimattala, Lintusalo, Luukkola, Maunola, Miettula, Muuramäki, Niinimäki, Niinisaari, Ollila, Oritsalo, Pellilä, Petäjäniemi, Pirttimäki, Piskola, Pitkälahti, Repola, Rokansalo, Ruokotaipale, Ryhälä, Sepänkylä, Sipilänsaari, Sopala, Sorjola, Torsantaka, Valtola, Vesiniemi

Puumala kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Puumala sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

18.2.2018

0%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Huomenna

19.2.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Tiistai

20.2.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

21.2.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli WNW ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Torstai

22.2.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Perjantai

23.2.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Lauantai

24.2.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli NE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.