Juurihoito Puolanka hammaslääkäri Puolanka suuhygienisti Puolanka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Puolanka suuhygienisti Puolanka

hammaslääkäri Puolanka suuhygienisti Puolanka hampaiden valkaisu Puolanka Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Puolanka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Puolanka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Puolanka suuhygienisti Puolanka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Puolanka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Puolanka / suuhygienisti Puolanka

Hammaslääkäri Puolanka / suuhygienisti Puolanka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Puolangan terveyskeskusBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Puolanka hammaslääkäri Puolanka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Puolanka – suuhygienisti Puolanka hinta – hampaiden valkaisu Puolanka – yksityinen hammashoitola Puolanka – kunnallinen hammashoitola Puolanka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Puolanka – hammaslääkäri Puolanka hinta – hammashoito hinta

Puolanka

Puolanka on Suomen kunta, joka sijaitsee Kainuun maakunnan pohjoisosassa. Kunnan keskustaajama sijaitsee Puolankajärven pohjoisrannalla. Kunnassa asuu 2 696 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala on 2 598,67 km², josta 137,37 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 1,1 asukasta/km². Puolangan naapurikunnat ovat Hyrynsalmi, Paltamo, Pudasjärvi, Ristijärvi, Suomussalmi, Utajärvi ja Vaala. Puolangalta maakuntakeskukseen Kajaaniin on sata kilometriä ja Ouluun 125 kilometriä.

Puolangan ensimmäisiä asuttajia olivat saamelaiset, joista muun muassa paikkakunnan nimistö yhä kertoo. Nimi Puolanka merkitsee saameksi palopaikkaa. Muita saameen perustuvia nimiä ovat ainakin Piltunkijärvi, Jaurakkavaara, Askanmäki ja Jorva. Lisäksi kunnan alueelta, etenkin Kongas- ja Osamankajärven rantamilta, on tavattu useita niin sanottuja lapinraunioita.[8]

Vakinaisesti alue asutettiin 1550-luvulla, jolloin seudulle saapui savolaisia. Asutus alkoi tihentyä 1560-luvun loppuvuosina. Puolangan ensimmäiset kylät olivat Kongasmäki, Voipuanjärvi, Kivarinjärvi ja Lylykylä.[8]

Puolangan historiaan liittyy tunnettu tarina Askanmäen kauniista Kaijasta. Tarina ajoittuu 1600-luvun loppuvuosille. 1890-luvulla kirjailija Juhani Aho kuuli metsänhoitajatuttavaltaan Kaijan tarinan, josta hän sai aiheita romaaniinsa Juha.[8]

Puolanka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Puolanka sää 7 vrk

Disruption due to snow and ice from 11:11PM EET FRI until 9AM EET SAT

Issued:
23. helmikuuta 2019 klo 02:00 (GMT)
Expires:
Pilvistä
Tänään

23.2.2019

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

24.2.2019

50%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä kehittyvää heikkoa sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Puolipilvistä
Maanantai

25.2.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli NW, nopeus 15−25 km/h.

Täysin pilvistä
Tiistai

26.2.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.

Lumisadetta
Keskiviikko

27.2.2019

40%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Kuurojen mahd: 40%.

Puolipilvistä
Torstai

28.2.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli N, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

1.3.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.