Juurihoito Pukkila hammaslääkäri Pukkila suuhygienisti Pukkila hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Pukkila suuhygienisti Pukkila

hammaslääkäri Pukkila suuhygienisti Pukkila hampaiden valkaisu Pukkila Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Pukkila suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Pukkila – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Pukkila suuhygienisti Pukkila

Suomessa (esim. paikkakunnalla Pukkila) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Pukkila / suuhygienisti Pukkila

Hammaslääkäri Pukkila / suuhygienisti Pukkila? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Pukkilan kunta, Hyvinvointikeskus Onni, Onnin palvelupisteHammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Pukkila hammaslääkäri Pukkila hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Pukkila – suuhygienisti Pukkila hinta – hampaiden valkaisu Pukkila – yksityinen hammashoitola Pukkila – kunnallinen hammashoitola Pukkila – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Pukkila – hammaslääkäri Pukkila hinta – hammashoito hinta

Pukkila

Pukkila (ruots. Pukkila, vanh. Buckila) on Uudellamaalla sijaitseva kunta. Kunnassa asuu 1 939 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 145,94 km², josta 145,03 km² on maata ja loput 0,91 km² sisävesialueita.[1] Pukkilan naapurikuntia ovat pohjoisessa Orimattila, idässä Myrskylä, etelässä Askola ja lännessä Mäntsälä.

Pukkila kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Pukkila sää 7 vrk

Mahdollisesti lumisadetta
Perjantai

19.1.2018

40%

Mahdollisesti lumisadetta
Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -5ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -12ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli SSW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 2-3 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 70%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.