Juurihoito Posio hammaslääkäri Posio suuhygienisti Posio hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Posio suuhygienisti Posio

hammaslääkäri Posio suuhygienisti Posio hampaiden valkaisu Posio Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Posio suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Posio – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Posio suuhygienisti Posio

Suomessa (esim. paikkakunnalla Posio) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Posio / suuhygienisti Posio

Hammaslääkäri Posio / suuhygienisti Posio? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Posio hammaslääkäri Posio hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Posio – suuhygienisti Posio hinta – hampaiden valkaisu Posio – yksityinen hammashoitola Posio – kunnallinen hammashoitola Posio – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Posio – hammaslääkäri Posio hinta – hammashoito hinta

Posio

Posio on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan eteläosassa. Kunnassa asuu 3 367 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 3 544,90 km², josta 505,15 km² on vesistöjä.[1]Väestötiheys on 1,11 asukasta/km².

Kunnan nimenä oleva sana posio tarkoittaa saamelaisen kodan takaosassa olevaa aukkoa, johon liittyy myös myyttistä merkitystä.[7] Posio on käytössä myös talon, kylän ja järven nimenä sekä sukunimenä.

Posion naapurikunnat ovat Rovaniemi, Kemijärvi, Ranua, Salla, Kuusamo, Taivalkoski ja Pudasjärvi. Posion keskustaan on matkaa Oulusta 220 kilometriä, Rovaniemeltä 132 kilometriä ja Kuusamosta, jossa sijaitsee lähin lentoasema, 59 kilometriä. Posion läpi kulkevat muun muassa kantatie 81 ja valtatie 5 (E63).

Posion tärkein elinkeino on palvelut. Maatalous on säilynyt merkittävänä. Metsä- ja kalavarat ovat suuret. Vuonna 2003 kunnan alueella asuvasta työllisestä työvoimasta 54,3 % työskenteli palveluissa, 23,4 % alkutuotannossa ja 17,4 % jalostuksessa.

Posio – BingUutiset Haun tulokset

Posio kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Posio sää 7 vrk

Lumikuuroja
Tänään

19.1.2018

30%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 30%.

Lumikuuroja
Huomenna

20.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 2-3 cm.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -17ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -17ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

50%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 50%. Lumimäärä 3-7 cm.

Lumisadetta
Torstai

25.1.2018

80%

Lumisadetta
Lumisadetta. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lumimäärä 3-7 cm.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.