Juurihoito Pori hammaslääkäri Pori suuhygienisti Pori hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Pori suuhygienisti Pori

hammaslääkäri Pori suuhygienisti Pori hampaiden valkaisu Pori Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Pori suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Pori – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Pori suuhygienisti Pori

Suomessa (esim. paikkakunnalla Pori) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Pori / suuhygienisti Pori

Hammaslääkäri Pori / suuhygienisti Pori? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 17

Oral Hammaslääkärit – PoriPori Dental ServicesTeljän Hammaslääkäriasema OyHammaslääkäri Henriikka AnjalaKauppatorin HammaslääkäriasemaOtavankadun Hammaslääkäriasema OyHammashoitolaHammashoitopalvelu SmileStudio OyHammastohtoritHammaslääkäri Sari RaitakariHammaslääkäriasema Adent OyHammaslaboratorio PoridentToejoen HammashoitolaHammashoitolaRaitakari IsmoHammashoitolaNoormarkun HammaspisteBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Pori hammaslääkäri Pori hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Pori – suuhygienisti Pori hinta – hampaiden valkaisu Pori – yksityinen hammashoitola Pori – kunnallinen hammashoitola Pori – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Pori – hammaslääkäri Pori hinta – hammashoito hinta

Pori

Pori (ruots. Björneborg) on Suomen kaupunki ja Satakunnan maakuntakeskus, joka sijaitsee Kokemäenjoen suulla Selkämeren rannikolla Satakunnan maakunnassa. Kaupungin väkiluku on ollut viime vuosina kuntaliitoksien myötä nousussa ja kaupungissa asui 2017-08-31 31. elokuuta 2017 84 779 asukasta.[2] Väkiluvultaan Pori on Suomen 10. suurin kaupunki ja seitsemänneksi suurin kaupunkialue. Naapurikunnat ovat Eurajoki, Kankaanpää, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Sastamala, Siikainen ja Ulvila.

Pori on tunnettu mm. Jazz-festivaalistaan, Yyterin hiekkarannoista, Kirjurinluodosta, jääkiekkoseura Porin Ässistä, kaksi mestaruutta Veikkausliigassa 1990-luvulla voittaneesta jalkapalloseurasta FC Jazzista sekä Porin teatterista, joka on ensimmäinen suomenkielinen teatteri.[7] Historiansa aikana Porin kaupunki on palanut yhdeksän kertaa. Suomessa vain Oulu on palanut useammin, kymmenen kertaa.[8][9][10][11]

Porin kaupunki perustettiin vuonna 1558[12] silloisen Ulvilan kaupungin pohjoispuolelle, kun Ulvilan satama oli maankohoamisen vuoksi muuttunut kulkukelvottomaksi isoille laivoille. Pori perustettiin silloiselle rannikolle, mutta maankohoamisen vuoksi Selkämeren rantaviiva on loitonnut noin kymmenen kilometrin päähän kaupungin keskustasta. Meren äärellä sijaitsevat kaupunginosat (Meri-Pori) ovat 20–30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Pori on edelleen Suomen mittakaavassa merkittävä satamakaupunki; Satamat sijaitsevat nykyään Mäntyluodossa ja Tahkoluodossa. Lisäksi Porissa on lentoasema ja rautatieasema. Maantieyhteyksistä tärkeimmät ovat valtatiet 2, 8, 11 ja 23. Kun Noormarkku ja Lavia liitettiin Poriin[13], kaupungin alue laajeni kymmeniä kilometrejä sisämaahan päin.

Kaupungin ruotsinkielisen nimen Björneborg loppuosasta -borg (kaupunki, linna) on johdettu suomenkielinen nimi Pori.[14] Koko ruotsinkielinen nimi tarkoittaa Karhukaupunkia (Karhulinnaa) ja muinaiskreikasta johdettu latinankielinen nimi Arctopolis myös Karhukaupunkia. Porista käytetään usein suomeksikin lempinimityksenä samaa.[15]

Pori – BingUutiset Haun tulokset

Pori kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Pori sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 3PM EET THU until 11PM EET THU

Issued:
22. maaliskuuta 2018 klo 14:53 (GMT)
Expires:
Selkeää
Torstai

22.3.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila -9ºC.

Selkeää
Huomenna

23.3.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Lauantai

24.3.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h.

Jääkuulia
Sunnuntai

25.3.2018

40%

Jääkuulia
Aamulla heikkoa sadetta ja jäätä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Kuurojen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Maanantai

26.3.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli NNE, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Tiistai

27.3.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -1ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Keskiviikko

28.3.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Muuttumassa kylmemmäksi. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli ENE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.