Juurihoito Pihtipudas hammaslääkäri Pihtipudas suuhygienisti Pihtipudas hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Pihtipudas suuhygienisti Pihtipudas

hammaslääkäri Pihtipudas suuhygienisti Pihtipudas hampaiden valkaisu Pihtipudas Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Pihtipudas suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Pihtipudas – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Pihtipudas suuhygienisti Pihtipudas

Suomessa (esim. paikkakunnalla Pihtipudas) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Pihtipudas / suuhygienisti Pihtipudas

Hammaslääkäri Pihtipudas / suuhygienisti Pihtipudas? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Dental clinic PihtipudasBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Pihtipudas hammaslääkäri Pihtipudas hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Pihtipudas – suuhygienisti Pihtipudas hinta – hampaiden valkaisu Pihtipudas – yksityinen hammashoitola Pihtipudas – kunnallinen hammashoitola Pihtipudas – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Pihtipudas – hammaslääkäri Pihtipudas hinta – hammashoito hinta

Pihtipudas

Pihtipudas on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Pihtiputaalla asuu 4 133 henkilöä,[2] ja sen pinta-ala on 1 247,45 km², josta 172,78 km² on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 3,8 asukasta/km². Pihtipudas on valtatie 4:n varrella sijaitseva Keski-Suomen maakunnan pohjoisin kunta. Pihtipudas on myös rautateiden liikennepaikka etelän ja pohjoisen välisellä vaihtoehtoisella rataosalla. Pihtiputaan naapurikuntia ovat Haapajärvi, Keitele, Kinnula, Pielavesi, Pyhäjärvi, Reisjärvi ja Viitasaari, ja siellä on noin tuhat vapaa-ajan asuntoa[7].

Pihtiputaalla on ollut asutusta jo noin vuodesta 5000 eaa.[8] Suurimpia järviä ovat Kolima, Alvajärvi ja Muurasjärvi. Helsinkiin Pihtiputaalta on matkaa 412, Jyväskylään 136 ja Ouluun 201 kilometriä.

Pihtipudas on tunnettu Pihtiputaan Keihäskarnevaaleista, Pihtiputaan mummosta ja naisten lentopallon SM-liigajoukkue LiigaPlokista sekä Pihtiputaan lukiosta, jossa on muun muassa lentopallolinja. Kesällä 2006 Pihtiputaalla järjestettiin pitkän tauon jälkeen Saapasjalkarock-musiikkitapahtuma. Edellisen kerran Saapasjalkarock järjestettiin vuonna 1988.

Pihtipudas kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Pihtipudas sää 7 vrk

Lumikuuroja
Keskiviikko

17.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Alin lämpötila -13ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

18.1.2018

40%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli ESE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Täysin pilvistä
Perjantai

19.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli ESE ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Lauantai

20.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 2-3 cm.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli ESE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli SSE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.