Juurihoito Pelkosenniemi hammaslääkäri Pelkosenniemi suuhygienisti Pelkosenniemi hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Pelkosenniemi suuhygienisti Pelkosenniemi

hammaslääkäri Pelkosenniemi suuhygienisti Pelkosenniemi hampaiden valkaisu Pelkosenniemi Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Pelkosenniemi suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Pelkosenniemi – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Pelkosenniemi suuhygienisti Pelkosenniemi

Suomessa (esim. paikkakunnalla Pelkosenniemi) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Pelkosenniemi / suuhygienisti Pelkosenniemi

Hammaslääkäri Pelkosenniemi / suuhygienisti Pelkosenniemi? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

HammashoitolaPelkosenniemen-Savukosken Kansanterveystyön kuntayhtymäBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Pelkosenniemi hammaslääkäri Pelkosenniemi hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Pelkosenniemi – suuhygienisti Pelkosenniemi hinta – hampaiden valkaisu Pelkosenniemi – yksityinen hammashoitola Pelkosenniemi – kunnallinen hammashoitola Pelkosenniemi – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Pelkosenniemi – hammaslääkäri Pelkosenniemi hinta – hammashoito hinta

Pelkosenniemi

Pelkosenniemi (inarinsaameksi Pelkosnjargâ) on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan itäosassa. Kunnassa asuu 949 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 1 881,57 km2, josta 45,40 km2 on vesistöjä.[1]Väestötiheys on 0,52 asukasta/km2. Pelkosenniemi on asukasluvultaan Lapin maakunnan pienin kunta. Kunta on saanut nimensä Paavali Pelkoselta, sen ensimmäiseltä suomalaiselta uudisasukkaalta. Pelkosenniemen naapurikunnat ovat Kemijärvi, Rovaniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä.

Pelkosenniemi kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Pelkosenniemi sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 2AM EET SAT until 5PM EET SAT

Issued:
19. tammikuuta 2018 klo 20:50 (GMT)
Expires:
Pilvistä
Perjantai

19.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila -18ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

20.1.2018

50%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 50%. Lumimäärä 2-3 cm.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli ESE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -16ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -21ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

60%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Lumisadetta
Torstai

25.1.2018

60%

Lumisadetta
Lumisadetta. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lumimäärä 3-7 cm.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.