Juurihoito Oravainen hammaslääkäri Oravainen suuhygienisti Oravainen hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Oravainen suuhygienisti Oravainen

hammaslääkäri Oravainen suuhygienisti Oravainen hampaiden valkaisu Oravainen Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Oravainen suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Oravainen – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Oravainen suuhygienisti Oravainen

Suomessa (esim. paikkakunnalla Oravainen) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Oravainen / suuhygienisti Oravainen

Hammaslääkäri Oravainen / suuhygienisti Oravainen? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 6

Härmän Hammas Oy hammaslääkäri Vakkuri-Huhtamäki Viola



Oral Hammaslääkärit – Vaasa



Ajan Hammas Oy



PlusTerveys AAA Hammaslääkärit



Kurtenian Hammaslääkärit



Hammaslääkäri Marja-Leena Valta



Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Oravainen hammaslääkäri Oravainen hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Oravainen – suuhygienisti Oravainen hinta – hampaiden valkaisu Oravainen – yksityinen hammashoitola Oravainen – kunnallinen hammashoitola Oravainen – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Oravainen – hammaslääkäri Oravainen hinta – hammashoito hinta

Oravainen

Oravainen (ruots. Oravais) on entinen Suomen kunta, joka sijaitsi Pohjanmaan maakunnassa. Oravainen ja Vöyri-Maksamaa liittyivät maaliskuussa 2010 tehdyn päätöksen mukaisesti vuoden 2011 alusta uudeksi Vöyri-nimiseksi kunnaksi.[3] Oravaisten kunnassa asui lakkautushetkellä 2 192 ihmistä,[2] ja sen pinta-ala oli 277,09 km², josta 4,55 km² oli sisävesistöjä.[1] Väestötiheys oli asukasta/km². Kunta oli kaksikielinen. Enemmistö, 79 prosenttia asukkaista, puhui ruotsia ja 11 prosentilla oli suomi äidinkielenään. Muunkielisten osuus oli huomattavan korkea eli 10 prosenttia. Oravaisten naapurikunnat ennen yhdistymistä olivat Kauhava, Uusikaarlepyy ja Vöyri-Maksamaa. Näistä Kauhava tuli Oravaisten rajanaapuriksi vuonna 2009 kun siihen liitettiin Oravaisten rajanaapurina ollut Alahärmä. Oravaisissa oli runsaasti havumetsän peittämiä mäkiä eli entisiä saaria. Mäkiä ympäröivät alavat pellot. Oravainen sijaitsee meren rannalla, ja on tuttu taukopaikka valtatie 8:n varrella. Kunnassa oli turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.

Oravaisten alueella käytiin eräs Ruotsin tappioon Suomen sodassa johtaneista taisteluista, Oravaisten taistelu, josta kertoo muun muassa Johan Ludvig Runebergin Vänrikki Stoolin tarinat. Tarinoissa mainitun Lotta Svärdin todellinen esikuva nähtiin viimeksi 14. syyskuuta 1808 Oravaisten kunnassa sijainneella taistelutantereella.

Kunnan alueella sijainnut Kimon ruukki oli yksi Suomen ensimmäisistä rautaruukeista. Ruukki perustettiin 1703 ja siellä valmistettiin taoksia noin 200 vuotta. Vuonna 1736 rakennettiin Oravaisten masuuni, josta syntyi 1800-luvun lopulla Oravaisten tehdasyhdyskunta.[4]

Oravainen kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Oravainen sää 7 vrk

Sadetta
Maanantai

8.10.2018

100%

Sadetta
Aluksi ajoittaista sadetta. Alin lämpötila 2ºC.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

9.10.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä kehittyvää heikkoa sadetta. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 70%.

Puolipilvistä
Keskiviikko

10.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Torstai

11.10.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

12.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h.

Pilvistä
Lauantai

13.10.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

14.10.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 16ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri




Kommentointi on päättynyt.