Juurihoito Muonio hammaslääkäri Muonio suuhygienisti Muonio hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Muonio suuhygienisti Muonio

hammaslääkäri Muonio suuhygienisti Muonio hampaiden valkaisu Muonio Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Muonio suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Muonio – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Muonio suuhygienisti Muonio

Suomessa (esim. paikkakunnalla Muonio) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Muonio / suuhygienisti Muonio

Hammaslääkäri Muonio / suuhygienisti Muonio? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Muonion-Enontekiön Kansanterveystyön kuntayhtymäBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Muonio hammaslääkäri Muonio hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Muonio – suuhygienisti Muonio hinta – hampaiden valkaisu Muonio – yksityinen hammashoitola Muonio – kunnallinen hammashoitola Muonio – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Muonio – hammaslääkäri Muonio hinta – hammashoito hinta

Muonio

Muonio (pohjoissaameksi Muoná), vuoteen 1923 Muonionniska, on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan luoteisosassa. Kunnassa asuu 2 325 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 2 039,98 km2, josta 133,97 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 1,22 asukasta/km2.

Muonio rajoittuu pohjoisessa Enontekiöön, idässä Kittilään, etelässä Kolariin ja lännessä Ruotsin Pajalaan. Valtakunnanrajana toimivan Muonionjoen yli johtaa silta. Kunnan pinta-ala kasvoi noin 7,5 prosenttia, kun Kittilän kuntaan kuulunut alue Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta liitettiin Muonion kuntaan. Muonio on Luoteis-Lapin tunturimaata, jonka korkeimmat tunturit ovat Pallastunturin Taivaskero (807 m), Keimiötunturi (610 m) ja Ruototunturi (572 m). Tornioon on matkaa 262 kilometriä ja Kilpisjärvelle 200 kilometriä.

Muonion alueella sijaitsee useita järviä, joista suurimmat ovat Jerisjärvi, Äkäsjärvi, Vuontisjärvi ja Kangosjärvi. Jerisjärvi ja Äkäsjärvi laskevat Äkäsjokea myöten etelään Kolarin puolelle ja siellä Muonionjokeen.

Ensimmäinen tunnettu Muonion omistaja on pirkkalainen lapinvouti Olli Anundinpoika Tulkki Ylitornion Armassaaresta. Hänen mainitaan vuoden 1553 veroluettelossa omistavan oikeudet Muonionalustasta Visantokoskelle, sekä Muodoslompolosta Jerisjärvelle saakka. Suomalaisasutuksesta mainitaan ensimmäisen kerran asiakirjoissa vuonna 1575, jolloin lapinvoudin poika Olli Ollinpoika Tulkki asettui asumaan Muonioon saaden oikeudet alueeseen isältään.[7]

Muonio kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Muonio sää 7 vrk

Potential disruption due to wind from 8AM EEST SAT until 6PM EEST SAT

Issued:
10. elokuuta 2018 klo 19:50 (GMT)
Expires:
Sadetta
Perjantai

10.8.2018

90%

Sadetta
Sadetta. Alin lämpötila 12ºC.

Mahdollisesti sadetta
Huomenna

11.8.2018

80%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 80%.

Sadetta
Sunnuntai

12.8.2018

80%

Sadetta
Sadetta. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 80%. Sademäärä noin 6 mm.

Mahdollisesti sadetta
Maanantai

13.8.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli N, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

14.8.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 12ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 50%.

Puolipilvistä
Keskiviikko

15.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Torstai

16.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.