Juurihoito Multia hammaslääkäri Multia suuhygienisti Multia hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Multia suuhygienisti Multia

hammaslääkäri Multia suuhygienisti Multia hampaiden valkaisu Multia Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Multia suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Multia – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Multia suuhygienisti Multia

Suomessa (esim. paikkakunnalla Multia) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Multia / suuhygienisti Multia

Hammaslääkäri Multia / suuhygienisti Multia? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Multia hammaslääkäri Multia hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Multia – suuhygienisti Multia hinta – hampaiden valkaisu Multia – yksityinen hammashoitola Multia – kunnallinen hammashoitola Multia – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Multia – hammaslääkäri Multia hinta – hammashoito hinta

Multia

Multia (epävir. ruots. Muldia) on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa. Kunnassa asuu noin 1 600 ihmistä,[2] ja se on yksi harvimmin asutuista kunnista entisen Oulun läänin eteläpuolella.

Multia sijaitsee Pohjanmaan ja Keski-Suomen välisellä metsäisellä vedenjakajalla ja kunnan alueella on Kiiskilänmäki, keskisen Suomen korkein kohta. Multian järviä ovat muun muassa Sinervä, Uuranjärvi, Tarhapäänjärvi, Termitty, Iso Liesijärvi, Sahrajärvi, Uitamonjärvi ja Iso Palojärvi.[8]

Multian Natura-alueita ovat Maaherransuo, Housukosken alue, Joensuonkangas, Karjovuori, Koivulahti, Lampuodinsuo
Valkeisenjärvi – Särkilampi – Utusuo, Vesilahdensuo – Kurkisuo, vanhaa metsäää kasvava Myllyvuori – Vilhusenmäki sekä Kulhanvuoren alue, joka on Keski-Suomen korkeimpia alueita.[9] Itse Kulhanvuori on Saarijärven puolella.

Haarajärvi, Isojärvi, Karhila, Kirkonkylä, Kopola, Linna-Peurala, Nikaranperä, Pirttiperä, Sahrajärvi, Sinervämäki, Tarhapää, Vehkoo, Väätäiskylä. Kuntakeskus sijaitsee Sinerväjärven rannalla.[10]

Multia kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Multia sää 7 vrk

Pilvistä
Torstai

19.4.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila 0ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

20.4.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Jatkuu hyvin lämpimänä. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Lauantai

21.4.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli NW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Sunnuntai

22.4.2018

30%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 30%.

Täysin pilvistä
Maanantai

23.4.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Jääkuulia
Tiistai

24.4.2018

60%

Jääkuulia
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SE, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 60%.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

25.4.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 50%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.