Juurihoito Lumparland hammaslääkäri Lumparland suuhygienisti Lumparland hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lumparland suuhygienisti Lumparland

hammaslääkäri Lumparland suuhygienisti Lumparland hampaiden valkaisu Lumparland Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lumparland suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lumparland – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lumparland suuhygienisti Lumparland

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lumparland) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lumparland / suuhygienisti Lumparland

Hammaslääkäri Lumparland / suuhygienisti Lumparland? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Attendo Tandläkarna ÅlandBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lumparland hammaslääkäri Lumparland hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lumparland – suuhygienisti Lumparland hinta – hampaiden valkaisu Lumparland – yksityinen hammashoitola Lumparland – kunnallinen hammashoitola Lumparland – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lumparland – hammaslääkäri Lumparland hinta – hammashoito hinta

Lumparland

Lumparland on Suomen kunta, joka sijaitsee Ahvenanmaan maakunnassa. Lumparlandin asukasluku on 396 (31. elokuuta 2017)[2] ja pinta-ala 87,04 km² (1. tammikuuta 2017), josta 36,35 km² on maata, 0,04 km² sisävesiä ja loput 50,65 km² merta.[1] Sekä asukasluvultaan että pinta-alaltaan Lumparland kuuluu Ahvenanmaan ja koko Suomen pienimpiin kuntiin. Lumparlandin naapurikunnat ovat Föglö, Jomala, Lemland, Sund ja Vårdö.

Lumparland sijaitsee Ahvenanmaan pääsaaren kaakkoispuolella. Kunta on yksikielisesti ruotsinkielinen ja 88,6 prosenttia sen asukkaista puhuu äidinkielenään ruotsia.[4] Kunnan vaakunan suunnitteli Matts Dreijer ja se vahvistettiin vuonna 1952.[6]

Lumparlandin pääsaari on Ahvenanmaan saarista pinta-alaltaan neljänneksi suurin.[7] Saaren länsipuolella on laaja Lumparnin (suom. Lumparin[8]) vesialue, joka on meteoriittitörmäyksessä syntynyt törmäyskraatteri. Tästä vesialueesta myös kunta on saanut nimensä. Lumparnin selän itäpäästä pistää pääsaaren sisäosiin usean kilometrin pituinen kapea lahti, Kapellviken. Kaakosta Lumparlandia rajaa Föglönselkä. Pääsaaren lisäksi Lumparlandiin kuuluu vain muutamia pikkusaaria ympäröivillä merialueilla. [9]

Muusta Ahvenanmaasta poiketen Lumparland lienee ollut asumaton kivi- ja pronssikausilla ja pitkään vielä rautakaudellakin, koska kunnan alueelta ei ole tehty lainkaan esihistoriallisia löytöjä. Lumparlandissa olevien seitsemän henkikirjakylän tiedetään kuitenkin olleen olemassa jo 1540-luvulla, vaikka kunnan alueelle on muodostunut pysyvä asutus vasta myöhemmin kuin naapurikuntiin.[9]

Lumparland kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lumparland sää 7 vrk

Puolipilvistä
Tänään

14.6.2018

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 16ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Huomenna

15.6.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli SSW, nopeus 25−40 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

16.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

17.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Maanantai

18.6.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla heikkoa sadetta. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 70%.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

19.6.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 60%.

Puolipilvistä
Keskiviikko

20.6.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−30 km/h.

Kommentointi on päättynyt.