Juurihoito Lokalahti hammaslääkäri Lokalahti suuhygienisti Lokalahti hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lokalahti suuhygienisti Lokalahti

hammaslääkäri Lokalahti suuhygienisti Lokalahti hampaiden valkaisu Lokalahti Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lokalahti suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lokalahti – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lokalahti suuhygienisti Lokalahti

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lokalahti) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lokalahti / suuhygienisti Lokalahti

Hammaslääkäri Lokalahti / suuhygienisti Lokalahti? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Hammas Mehiläinen UusikaupunkiBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lokalahti hammaslääkäri Lokalahti hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lokalahti – suuhygienisti Lokalahti hinta – hampaiden valkaisu Lokalahti – yksityinen hammashoitola Lokalahti – kunnallinen hammashoitola Lokalahti – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lokalahti – hammaslääkäri Lokalahti hinta – hammashoito hinta

Lokalahti

Alhontaka, Apali (Åböle), Haaroinen, Hakula, Heikkalanpää, Hermansaari (Hermansö), Kaimanen, Kelo, Korpi (Skog), Korvenranta (Skogstrand), Kutkumaa, Kuusisaari (Granö), Lokalahti (Lokalax), Loppmeri, Marttila (Martböle), Mattinen (Mattböle), Muntila (Mundila), Mähkärlä, Nopperla, Oja, Palkkinen (Balkis), Perkiö (Björkö), Pietinalho, Pinipaju, Pitkäluoto (Långholm), Pyöli (Böle), Ranta (Strand), Rauttinen, Riihiranta (Ristrand), Ruissaari (Rågö), Tammisto, Teerimaa, Tirkkala, Varanpää, Vartsaari, Viljattula, Väättänen

Lokalahti kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lokalahti sää 7 vrk

Selkeää
Tänään

22.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Huomenna

23.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

24.11.2018

0%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

25.11.2018

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Maanantai

26.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Tiistai

27.11.2018

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli NW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Keskiviikko

28.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Kommentointi on päättynyt.