Juurihoito Liminka hammaslääkäri Liminka suuhygienisti Liminka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Liminka suuhygienisti Liminka

hammaslääkäri Liminka suuhygienisti Liminka hampaiden valkaisu Liminka Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Liminka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Liminka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Liminka suuhygienisti Liminka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Liminka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Liminka / suuhygienisti Liminka

Hammaslääkäri Liminka / suuhygienisti Liminka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Hammaslääkäri Minna MerjonenLimingan HammaspeippoBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Liminka hammaslääkäri Liminka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Liminka – suuhygienisti Liminka hinta – hampaiden valkaisu Liminka – yksityinen hammashoitola Liminka – kunnallinen hammashoitola Liminka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Liminka – hammaslääkäri Liminka hinta – hammashoito hinta

Liminka

Liminka (ruots. Limingo) on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Kunnassa asuu 10 098 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 651,72 neliökilometriä, josta 5,55 neliökilometriä on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 15,85 asukasta/km².

Limingan asukasluku on kasvanut erittäin voimakkaasti viime aikoina. Liminka on tilastoitu myös Euroopan nuorimmaksi kunnaksi. Asukkaista 40 prosenttia on alle 18-vuotiaita,[7] ja asukkaiden keskimääräinen ikä on 30,4 vuotta.lähde?

Vielä keskiajalla oli suurin osa kunnan länsiosista meren alla. Kunnan tunnetuimmat muinaisjäännökset ovat Linnanmaa ja Virkkulan–Mustosenkankaan jätinkirkot, jotka ovat luultavasti hylkeenpyytäjien väliaikaisia asuinpaikkoja.[8]

Vakinaisesti seutu asutettiin 1300-luvulla, jolloin satakuntalaiset eränkävijät jäivät pysyvästi erämailleen. Seutu oli keskiajan lopulla karjalaisten nautintamaata, mikä aiheutti ristiriitoja itäisten ja läntisten verottajien kesken. Limingan kylä poltettiin muun muassa pitkänvihan aikana. Myös isonvihan aikana 1700-luvun alussa Liminka joutui hävityksen kohteeksi.[8]

Liminka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Liminka sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Huomenna

14.11.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli WNW ja vaihtelevaa.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

15.11.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 7ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Perjantai

16.11.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 8ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

17.11.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 6ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

18.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Selkeää
Maanantai

19.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Tiistai

20.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.