Juurihoito Lieto hammaslääkäri Lieto suuhygienisti Lieto hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lieto suuhygienisti Lieto

hammaslääkäri Lieto suuhygienisti Lieto hampaiden valkaisu Lieto Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lieto suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lieto – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lieto suuhygienisti Lieto

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lieto) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lieto / suuhygienisti Lieto

Hammaslääkäri Lieto / suuhygienisti Lieto? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 4

Yksit. Hammaslääkäri Maija Silanterän vastaanottoVo Hammas OyStina Rajalin-TiilikkaMehiläinen LietoBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lieto hammaslääkäri Lieto hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lieto – suuhygienisti Lieto hinta – hampaiden valkaisu Lieto – yksityinen hammashoitola Lieto – kunnallinen hammashoitola Lieto – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lieto – hammaslääkäri Lieto hinta – hammashoito hinta

Lieto

Lieto (ruots. Lundo) on Suomen kunta, joka sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa. Kunnassa asuu 19 535 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 302,56 km2, josta 2,10 km2 on vesistöjä.[1]Väestötiheys on 65,02 asukasta/km2. Liedon naapurikunnat ovat Aura, Kaarina, Marttila, Paimio, Pöytyä ja Turku.

Liedossa tehtyjen arkeologisten löytöjen perusteella alueella on ollut asutusta jo kivi- ja pronssikaudella. Liedon Vanhalinna on yksi Suomen muinaislinnoista. Vanhalinnan linnavuoren alueella on tehty lukuisia rautakautisia ja keskiaikaisia löytöjä.

Liedon maisemaa hallitsevat pellot, joita halkovat Aurajoki ja sen suurin sivujoki Savijoki. Aurajoessa on Liedon alueella kolme merkittävää koskea, Nautelankoski, Vierunkoski ja Vääntelänkoski. Kunnan korkein kohta on Hyypiövuori, joka kohoaa 90 metrin korkeuteen.[9]

Alhojoki, Ankka, Hakula, Hihnala (Hihna), Hiisi, Huilu, Hyssälä, Hyvättylä, Ilmarinen, Inkoinen, Kahloja, Karvala, Kaskala, Kaurinkoski, Keppola, Ketola, Kilpijoki, Kiusala, Kurkela, Käipilä, Kärpijoki, Laitio, Lintula, Littoinen, Lommola, Loukinainen, Mellilä, Moisio, Mäkkylä, Nautela, Paappala, Pahka, Pettinen, Pokkola, Pränikkälä, Punittu, Puntamäki, Pyhältö, Raukkala, Rähälä, Sauvala, Sikilä, Sillilä, Taatila, Tammentaka, Teijula, Tootula, Torstila, Vangio, Vanhalinna, Viikka, Vintala, Vääntelä, Yliskulma,[12]

Lieto – BingUutiset Haun tulokset

Lieto kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lieto sää 7 vrk

Puolipilvistä
Torstai

18.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Alin lämpötila -8ºC.

Pilvistä
Huomenna

19.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Lauantai

20.1.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli SE, nopeus 10−15 km/h.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

24.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.