Juurihoito Lavia hammaslääkäri Lavia suuhygienisti Lavia hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lavia suuhygienisti Lavia

hammaslääkäri Lavia suuhygienisti Lavia hampaiden valkaisu Lavia Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lavia suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lavia – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lavia suuhygienisti Lavia

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lavia) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lavia / suuhygienisti Lavia

Hammaslääkäri Lavia / suuhygienisti Lavia? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Baltic Dental Services – Riga DentistBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lavia hammaslääkäri Lavia hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lavia – suuhygienisti Lavia hinta – hampaiden valkaisu Lavia – yksityinen hammashoitola Lavia – kunnallinen hammashoitola Lavia – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lavia – hammaslääkäri Lavia hinta – hammashoito hinta

Lavia

Lavia on Suomen entinen kunta Satakunnan maakunnassa. Alun alkaen Lavia oli osa Sastamalan kirkonpitäjää ja vuodesta 1639 lähtien osa Mouhijärven (Ylä-Sastamalan) seurakuntaa. Lavia muodostettiin Mouhijärven kappeliseurakunnaksi vuonna 1823, ja siitä tuli itsenäinen seurakunta vuonna 1870.[4]Valtioneuvosto päätti 12. kesäkuuta 2014 lakkauttaa Lavian kunnan ja liittää sen Porin kaupunkiin vuoden 2015 alussa.[5][6]

Laviassa asui sen lakkauttamishetkellä 1 904 ihmistä.[3] Sen pinta-ala oli 357,74 km², josta 36,62 km² on vesistöjä.[2] Väestötiheys oli 5,93 asukasta/km². Lavian naapurikunnat olivat Kankaanpää, Kokemäki, Pori, Pomarkku, Sastamala ja Ulvila. Vuonna 1955 vahvistetun Lavian vaakunan oli suunnitellut Ahti Hammar.[7]

Lavian kirkonkylä on taajama, jossa asuu 883 asukasta (31.12.2011).[8]Porin kaupunginosajaossa sen asemakaavoitetusta alueesta on muodostettu kaksi kaupunginosaa, jotka ovat Susikoski (91. kaupunginosa) ja Salaplakkari (92. kaupunginosa).[9]

Kunnassa on useita kivikautisia asuinpaikkoja. Asutus oli aikoinaan keskittynyt varsinkin Karhijärven kalaisille rannoille. Pronssikauden jäänteinä kunnassa on muutama säilynyt hiidenkiuas, joihin entisajan ihmiset hautasivat vainajansa. Keskiajalla Lavian länsiosat olivat Tyrvään ja Karkun kylien erämaa-alueita. Pysyvä asutus saapui Laviaan idästä, Mouhijärven ja Suodenniemen suunnasta.[4]

Lavia – BingUutiset Haun tulokset

Lavia kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lavia sää 7 vrk

Lumikuuroja
Keskiviikko

17.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Alin lämpötila -10ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

18.1.2018

50%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli E, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 50%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Pilvistä
Perjantai

19.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Lauantai

20.1.2018

30%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 30%.

Täysin pilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli ESE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.