Juurihoito Lauritsala hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala

hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala hampaiden valkaisu Lauritsala Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lauritsala – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lauritsala) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lauritsala / suuhygienisti Lauritsala

Hammaslääkäri Lauritsala / suuhygienisti Lauritsala? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 9

PlusTerveys Saimaan HammaskeskusPlus Health Oksasenkatu LappeenrantaHammaslääkäri Merja Kokkola OyPlusTerveys Valtakatu 36 LappeenrantaHammasArenaHammas Mehiläinen LappeenrantaHammaslääkäri AurinkohymyPlus Health Valtakatu 30 LappeenrantaPlus Health Kaukas DentistsBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lauritsala hammaslääkäri Lauritsala hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lauritsala – suuhygienisti Lauritsala hinta – hampaiden valkaisu Lauritsala – yksityinen hammashoitola Lauritsala – kunnallinen hammashoitola Lauritsala – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lauritsala – hammaslääkäri Lauritsala hinta – hammashoito hinta

Lauritsala

Entisen Lauritsalan kauppalan alueella on noin 13 000 asukasta ja siellä sijaitsevat Kaukaan tehtaat ja osa Saimaan kanavaa. Lappeenrannan keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Alueella on vanhoja omakoti- ja kerrostalokortteleita, joissa on myös uudisasutusta.

Lauritsala kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lauritsala sää 7 vrk

Puolipilvistä
Lauantai

23.2.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Alin lämpötila -1ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

24.2.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Maanantai

25.2.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

26.2.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Keskiviikko

27.2.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Torstai

28.2.2019

70%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 70%. Lumimäärä 2-3 cm.

Selkeää
Perjantai

1.3.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Kommentointi on päättynyt.