Juurihoito Lauritsala hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala

hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala hampaiden valkaisu Lauritsala Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Lauritsala – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lauritsala suuhygienisti Lauritsala

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lauritsala) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lauritsala / suuhygienisti Lauritsala

Hammaslääkäri Lauritsala / suuhygienisti Lauritsala? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 9

PlusTerveys Saimaan HammaskeskusPlus Health Oksasenkatu LappeenrantaHammaslääkäri Merja Kokkola OyPlusTerveys Valtakatu 36 LappeenrantaHammasArenaHammas Mehiläinen LappeenrantaHammaslääkäri AurinkohymyPlus Health Valtakatu 30 LappeenrantaPlus Health Kaukas DentistsBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lauritsala hammaslääkäri Lauritsala hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lauritsala – suuhygienisti Lauritsala hinta – hampaiden valkaisu Lauritsala – yksityinen hammashoitola Lauritsala – kunnallinen hammashoitola Lauritsala – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lauritsala – hammaslääkäri Lauritsala hinta – hammashoito hinta

Lauritsala

Entisen Lauritsalan kauppalan alueella on noin 13 000 asukasta ja siellä sijaitsevat Kaukaan tehtaat ja osa Saimaan kanavaa. Lappeenrannan keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä. Alueella on vanhoja omakoti- ja kerrostalokortteleita, joissa on myös uudisasutusta.

Lauritsala kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lauritsala sää 7 vrk

Sadetta
Lauantai

11.8.2018

90%

Sadetta
Sadetta. Alin lämpötila 15ºC.

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Huomenna

12.8.2018

80%

Mahdollisesti ukkosmyrskyä
Iltapäivällä kehittyvää ukkosta. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 80%.

Pilvistä
Maanantai

13.8.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

14.8.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli W ja vaihtelevaa.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

15.8.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli ENE, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 50%.

Puolipilvistä
Torstai

16.8.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 21ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Perjantai

17.8.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Kommentointi on päättynyt.