Juurihoito Lammi hammaslääkäri Lammi suuhygienisti Lammi hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Lammi suuhygienisti Lammi

hammaslääkäri Lammi suuhygienisti Lammi hampaiden valkaisu Lammi Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Lammi suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Lammi – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Lammi suuhygienisti Lammi

Suomessa (esim. paikkakunnalla Lammi) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Lammi / suuhygienisti Lammi

Hammaslääkäri Lammi / suuhygienisti Lammi? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Heikki MartolaHätilän HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Lammi hammaslääkäri Lammi hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Lammi – suuhygienisti Lammi hinta – hampaiden valkaisu Lammi – yksityinen hammashoitola Lammi – kunnallinen hammashoitola Lammi – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Lammi – hammaslääkäri Lammi hinta – hammashoito hinta

Lammi

Lammi (ruots. Lampis) on entinen Suomen kunta ja vuonna 2009 tehdyn kuntaliitoksen jälkeen osa Hämeenlinnan kaupunkia. Ennen lakkauttamistaan Lammi kuului hallinnollisesti Kanta-Hämeen maakuntaan ja Etelä-Suomen lääniin. Lammin naapurikunnat olivat Asikkala, Hauho, Hausjärvi, Hämeenkoski, Janakkala, Kärkölä, Luopioinen, Padasjoki ja Tuulos.

Lammi sijaitsee suunnilleen Hämeenlinnan ja Lahden puolivälissä. Ennen kunnan lakkauttamista kunnassa oli 5 530 asukasta[2] ja sen pinta-ala oli 611,23 km2, josta 73,69 km² vesialueita[1]. Lammin väestötiheys oli 10,29 asukasta/km2.

Esihistoriallista aikaa Lammilla edustavat muutamat kiviesineet ja pari linnavuorta, joista toinen on kirkonkylän tuntumassa ja toinen Ronnin kylässä. Pysyvä asutus Lammin seudulle lienee tullut lännestä Tuuloksen ja Hauhon suunnasta, mutta lammilainen murre viittaa siihen, että asuttajia olisi tullut myös idästä. Oman hallintopitäjänsä Lammi muodosti viimeistään vuonna 1374, jolloin asiakirjoissa mainittiin Evon ja Porkkalan kylät. Vuoden 1571 hopeaveroluettelon mukaan Lammilla oli 157 taloa. Vuoden 1634 henkikirjan mukaan Lammilla oli 1 132 asukasta ja vuonna 1749 väkiluku oli kirkonkirjojen mukaan 2 823 henkeä.[4]

Keskiajalta lähtien Lammin kautta kulki Hämeenlinnan ja Viipurin välinen Ylinen Viipurintie, joka ohitti Lammin kirkonkylän sen eteläpuolelta noin viiden kilometrin päästä. Valtatie 12 noudatti tämän vanhan tien reittiä 1960-luvulle saakka, jolloin se rakennettiin uudelleen. Valtatie 4 Helsingistä Jyväskylään kulki alun perin Lammin alueella Mommilan, Arrankorven, kirkonkylän ja Evon kautta.[4]

Lammi – BingUutiset Haun tulokset

Lammi kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Lammi sää 7 vrk

Puolipilvistä
Lauantai

23.2.2019

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Alin lämpötila 0ºC.

Täysin pilvistä
Huomenna

24.2.2019

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h.

Puolipilvistä
Maanantai

25.2.2019

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Täysin pilvistä
Tiistai

26.2.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Keskiviikko

27.2.2019

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Torstai

28.2.2019

50%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 50%.

Selkeää
Perjantai

1.3.2019

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.