Juurihoito Laitila hammaslääkäri Laitila suuhygienisti Laitila hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Laitila suuhygienisti Laitila

hammaslääkäri Laitila suuhygienisti Laitila hampaiden valkaisu Laitila Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Laitila suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Laitila – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Laitila suuhygienisti Laitila

Suomessa (esim. paikkakunnalla Laitila) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Laitila / suuhygienisti Laitila

Hammaslääkäri Laitila / suuhygienisti Laitila? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 2

Plus Health Vihtorinkatu LaitilaUkihammasBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Laitila hammaslääkäri Laitila hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Laitila – suuhygienisti Laitila hinta – hampaiden valkaisu Laitila – yksityinen hammashoitola Laitila – kunnallinen hammashoitola Laitila – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Laitila – hammaslääkäri Laitila hinta – hammashoito hinta

Laitila

Laitila (aik. ruots. Letala) on Suomen kaupunki, joka kuuluu Vakka-Suomen seutukuntaan ja Varsinais-Suomen maakuntaan. Kaupunki Laitilasta tuli 1986. Kaupungissa asuu 8 611 ihmistä[2] ja sen pinta-ala on 545,32 km2, josta 13,76 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 16,2 asukasta/km2. Laitilan naapurikunnat ovat Eura, Mynämäki, Pyhäranta, Rauma, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Laitilassa on erittäin suuri määrä rautakautisia muinaisjäännöksiä, joista tunnetuimpia on ns. Kodjalan soturihauta. Laitilan Soukaisista on löydetty Suomen vanhin lasiesine, roomalaisaikainen juomasarvi.[11] Untamalan kylässä toimi aikaisemmin Museoviraston ylläpitämä Untamalan arkeologinen opastuskeskus.

Museoviraston vuonna 2009 määrittelemiin valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin Laitilassa kuuluvat Untamalan raittikylä, Suontaan ryhmäkylä ja Koukkelan Kauppilan umpipihainen talonpoikaistalo.[12][13][14]

Laitilan työpaikkaomavaraisuus oli Varsinais-Suomen toiseksi korkein, 104,6 prosenttia. Työttömyysaste oli 7,7 prosenttia. Yhdessä Rauman ja Uudenkaupungin kanssa Laitila muodostaa melko tiiviin työssäkäyntialueen.[15] Laitilan elinkeinojaukauma on 50 % palvelut, 40 % teollisuus ja 10 % maatalous. Laitilassa toimii noin 600 yritystä, maatiloja alle 400.[16]

Laitila kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Laitila sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Huomenna

15.6.2018

0%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h.

Selkeää
Lauantai

16.6.2018

0%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

17.6.2018

0%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Maanantai

18.6.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli S, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 60%.

Mahdollisesti sadetta
Tiistai

19.6.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 50%.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

20.6.2018

40%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 40%.

Sadetta
Torstai

21.6.2018

60%

Sadetta
Sadetta. Ylin lämpötila 16ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 60%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.