Juurihoito Kurikka hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka

hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka hampaiden valkaisu Kurikka Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kurikka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kurikka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kurikka / suuhygienisti Kurikka

Hammaslääkäri Kurikka / suuhygienisti Kurikka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 7

Kurikan Hammasasema OyHammashoitolaJIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymäHammaslääkäri Keijo AlanenJalasjärven hammashoitolaSinunpaikan Hammaslääkärit OyKurikan Health CenterBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kurikka hammaslääkäri Kurikka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kurikka – suuhygienisti Kurikka hinta – hampaiden valkaisu Kurikka – yksityinen hammashoitola Kurikka – kunnallinen hammashoitola Kurikka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kurikka – hammaslääkäri Kurikka hinta – hammashoito hinta

Kurikka

Kurikka on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kurikan väkiluku on 21 294 (2017-08-3131. elokuuta 2017)[3] ja pinta-ala 1 743,86 km² (2017-01-011. tammikuuta 2017), josta 1 724,06 km² maata ja 19,80 km² sisävesiä.[2]

Vuoden 2009 alussa Jurvan kunta liittyi Kurikkaan.[9] Vuoden 2016 alussa myös Jalasjärvi liittyi Kurikkaan. Kurikka on kuntaliitosten seurauksena pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan toiseksi suurin kaupunki.[2] Kurikka on myös Suomen suurin maatalouspitäjä maatalouden tuloilla mitattuna.[10]

Kurikan Natura-kohteita ovat liito-oravistaan tunnetut Metsäkylän metsä ja Isokorpi, Pitkämönluoman ja Pässilänvuoren lehtoalueet, sekä soidensuojeluohjelman parissa olevat Levaneva, Haukilamminneva, Iso Kakkurinneva, Kurpanneva ja Mustasaarenneva.[12]

Hakuni, Juonenkylä, Kakkuri, Kamppi, kirkonkylä, Korvenkylä, Kurikankylä, Laulaja, Levi, Lohiluoma, Luomainkylä, Luopa, Lusankylä, Mieto, Myllykylä, Oppaanmäki, Panttila, Pitkämönkylä, Polvenkylä, Saarenkylä, Salonkylä, Syväojankylä, Säntti, Tuiskula, Varpahaiskylä ja Viitala.

Kurikka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kurikka sää 7 vrk

Puolipilvistä
Huomenna

15.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Jatkuu lämpimänä. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Sadetta
Tiistai

16.10.2018

90%

Sadetta
Pilvistä, aamulla sadetta. Lämmintä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 90%.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

17.10.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Lämmintä. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

18.10.2018

50%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Lämmintä. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 50%.

Selkeää
Perjantai

19.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Lämmintä. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Lauantai

20.10.2018

30%

Mahdollisesti sadetta
Aamulla sadekuuroja. Lämmintä. Ylin lämpötila 9ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h. Sateen mahd: 30%.

Mahdollisesti sadetta
Sunnuntai

21.10.2018

60%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 10ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 60%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.