Juurihoito Kurikka hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka

hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka hampaiden valkaisu Kurikka Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kurikka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kurikka suuhygienisti Kurikka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kurikka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kurikka / suuhygienisti Kurikka

Hammaslääkäri Kurikka / suuhygienisti Kurikka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 6

Kurikan Hammasasema OyJIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymäHammashoitolaHammaslääkäri Keijo AlanenJalasjärven hammashoitolaKurikan Health CenterBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kurikka hammaslääkäri Kurikka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kurikka – suuhygienisti Kurikka hinta – hampaiden valkaisu Kurikka – yksityinen hammashoitola Kurikka – kunnallinen hammashoitola Kurikka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kurikka – hammaslääkäri Kurikka hinta – hammashoito hinta

Kurikka

Kurikka on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kurikan väkiluku on 21 294 (2017-08-3131. elokuuta 2017)[3] ja pinta-ala 1 743,86 km² (2017-01-011. tammikuuta 2017), josta 1 724,06 km² maata ja 19,80 km² sisävesiä.[2] Kurikan naapurikunnat ovat Ilmajoki, Karvia, Kauhajoki, Kihniö, Laihia, Maalahti, Närpiö, Parkano, Seinäjoki ja Teuva.

Vuoden 2009 alussa Jurvan kunta liittyi Kurikkaan.[9] Vuoden 2016 alussa myös Jalasjärvi liittyi Kurikkaan. Kurikka on kuntaliitosten seurauksena pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan toiseksi suurin kaupunki.[2] Kurikka on myös Suomen suurin maatalouspitäjä maatalouden tuloilla mitattuna.[10]

Kurikan asutuksesta on kirjallisia todisteita 1540-luvulta lähtien. Kun olosuhteet paranivat Suomessa, alkoi Kurikassakin teollistuminen 1900-luvun alussa metalli- ja puuteollisuuden saroilla. Kurikan kappeli perustettiin 1672. Kunta itsenäistyi Ilmajoesta vuonna 1868 ja sai kauppalanoikeudet vuonna 1966. Kurikasta tuli kaupunki vuonna 1977.

Kurikka kuului aluksi Isonkyrön seurakuntaan. Sitten Kurikasta tuli vuonna 1516 perustettuun Ilmajoen kappeliin kuulunut saarnahuonekunta ja vuonna 1672 kappeliksi muuttunut Kurikka, joka sai nimensä Kurikan keskustan kohdalla Kyrönjoen itärannalle asutetuista Kurikan taloista, joista ensimmäinen on syntynyt viimeistään 1400-luvulla (Antti Kurikka 1480). Kurikan ensimmäinen asukas tuli näille erämetsilleen Lempäälästä tai Pirkkalasta, jossa Kurikan talo on ollut jo tätä ennenkin. Siitä on muistona vieläkin Kurikan kunnanosa Pirkkalassa. Kurikan kirkkoa vastapäätä, toisella puolen jokea, on vieläkin vanhin jäljellä oleva näistä Kurikan kantataloista, Wähä-Kurikka (nykyinen Rinta-Kurikka). Se seisoo edelleen samalla paikalla, korkealla jokitörmällä Kurikanlahden (Meijerinlampi) yläpuolella. Talon vanhimmat kellariosat ovat jopa 1400-1500 luvulta. Ruotsin kuningas Kustaa II Adolf on matkapäiväkirjansa mukaan viettänyt talossa seurueineen yönsä 1625 talvella matkallaan Pohjanlahden ympäri Tukholmaan. (Upsalan yliopiston kirjasto. Kuninkaan matkapäiväkirja. Elarsin kokoelmat)

Kurikka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kurikka sää 7 vrk

Lumikuuroja
Perjantai

19.1.2018

30%

Lumikuuroja
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Puolipilvistä
Lauantai

20.1.2018

10%

Puolipilvistä
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Puolipilvistä
Sunnuntai

21.1.2018

10%

Puolipilvistä
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

60%

Lumikuuroja
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

80%

Mahdollisesti sadetta
Tänään on tulossa lähes saman lämpöinen päivä kuin eilen. Aamulla lumikuuroja..

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.