Juurihoito Kulosaari hammaslääkäri Kulosaari suuhygienisti Kulosaari hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kulosaari suuhygienisti Kulosaari

hammaslääkäri Kulosaari suuhygienisti Kulosaari hampaiden valkaisu Kulosaari Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kulosaari suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kulosaari – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kulosaari suuhygienisti Kulosaari

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kulosaari) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kulosaari / suuhygienisti Kulosaari

Hammaslääkäri Kulosaari / suuhygienisti Kulosaari? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 20

HAMMASLÄÄKÄRI RIITTA LEHTOMed Group Hammaslääkärit Oy, Herttoniemen HammaslääkärikeskusHammaslääkäriasema AlbinAttendo Hammaslääkäri, RautatientoriPlusTerveys Kallion HammaslääkäriasemaHammaslääkäripäivystys Stardent OyPlusTerveys Kokonaishammashoidon KlinikkaOral Hammaslääkärit Helsinki, ErottajaHammas MehiläinenErikoishammaslääkäriklinikka FredentAttendo Maamerkin HammaslääkäritPlusTerveys Hammaslääkäriasema FossaHammas MehiläinenVallilan Hammaslääkärikeskus OyHammaslääkäri Kari KiviPlusTerveys Hammax HammaslääkäritAttendo Hammaslääkäri, KamppiOral Hammaslääkärit Helsinki, KamppiHammas MehiläinenGasellin HammaslääkäritBusiness Results 1 – 20 of 1

Hämeentien Hammaskeskus
2 Reviews

Dentists

Phone:
Vilhonvuorenkatu 3, 00500 Helsinki, Finland

Suuhygienisti Kulosaari hammaslääkäri Kulosaari hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kulosaari – suuhygienisti Kulosaari hinta – hampaiden valkaisu Kulosaari – yksityinen hammashoitola Kulosaari – kunnallinen hammashoitola Kulosaari – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kulosaari – hammaslääkäri Kulosaari hinta – hammashoito hinta

Kulosaari

Kulosaari (ruots. Brändö) on saari, entinen kunta ja nykyinen Helsingin 42. kaupunginosa Itä-Helsingissä. Saari sijaitsee Herttoniemen ja Sörnäisten välissä, ja sen molemmilta puolilta johtavat salmet Vanhankaupunginlahdelta Kruunuvuorenselälle. Se tunnetaan vanhana huvilakaupunginosana, joskin saarella on 1960-luvulta lähtien ollut myös jonkin verran kerrostaloasutusta. Vanhat huvila-alueet sijaitsevat pääasiassa saaren eteläisillä ja itäisillä ranta-alueilla, kerrostaloalue taas saaren keskiosassa, joka 1960-luvulle saakka oli pysynyt rakentamattomana.

Asukkaita Kulosaaressa on hieman yli 3 700 (2008 alussa)[4] ja osa-alueen pinta-ala on 1,81 km². Kulosaaren asukkaiden keski-ikä on kaupungin kolmanneksi korkein, asukkaista 20,6 % on yli 64-vuotiaita.[5]Kulosaaren osa-alueeseen kuuluu myös Kivinokan niemi Kulosaaren saaren pohjoispuolella. Helsingin hallinnollisessa jaottelussa tunnetaan myös Kulosaaren peruspiiri, joka kattaa Kulosaaren osa-alueen lisäksi Mustikkamaa-Korkeasaaren osa-alueen.

Pääosa Kulosaaren asunnoista rakennettiin 1960-luvulla, sen jälkeen valmistuneita rakennuksista on vajaa viidennes ja 1960-lukua vanhempia kymmenesosa. Alueen asuntojen koko vaihtelee yksiöstä huomattavasti isompiin huoneistoihin.

Saaren pohjoisosan halki kulkevat Itäväylä ja metrorata; Kulosaaressa on yksi Helsingin metron vuonna 1982 avatuista ensimmäisistä asemista. Kulosaaresta pääsee siltaa pitkin viereiseen Mustikkamaan saareen, josta puolestaan on yhteys Korkeasaareen.

Kulosaari kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kulosaari sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

20.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Huomenna

21.1.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -6ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Lumikuuroja
Maanantai

22.1.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE, nopeus 10−15 km/h.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

90%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 90%. Lumimäärä 3-7 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 5ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Perjantai

26.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.