Juurihoito Kotka hammaslääkäri Kotka suuhygienisti Kotka hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kotka suuhygienisti Kotka

hammaslääkäri Kotka suuhygienisti Kotka hampaiden valkaisu Kotka Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kotka suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kotka – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kotka suuhygienisti Kotka

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kotka) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kotka / suuhygienisti Kotka

Hammaslääkäri Kotka / suuhygienisti Kotka? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 11

Karhulan Hammaslääkäriasema Veikko PeltolaMed Group Hammaslääkärit Oy, Kotkan HammaslääkärikeskusPlusTerveys Puutarhakatu KotkaThe shopping center Pasaatihammaslääkäri Esko SuvantoMed Group Hammaslääkärit Oy, Helilän HammaslääkärikeskusKotkansaaren Denttiina KyPlus Health Kotkankatu 16 KotkaHammashoitolaKotkan HammaspalveluLiikekeskuksen hammaslääkärit Oy Arto RajalaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kotka hammaslääkäri Kotka hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kotka – suuhygienisti Kotka hinta – hampaiden valkaisu Kotka – yksityinen hammashoitola Kotka – kunnallinen hammashoitola Kotka – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kotka – hammaslääkäri Kotka hinta – hammashoito hinta

Kotka (kaupunki)

Kotka on kaupunki Kymenlaakson maakunnan eteläosassa Suomenlahden rannalla. Kotka on merkittävä satama- ja teollisuuskaupunki ja myös monipuolinen koulu- ja kulttuurikaupunki. Kaupungin asukasluku on 53 730[2] (2017-08-3131. elokuuta 2017). Kotkan naapurikunnat ovat Hamina, Kouvola ja Pyhtää. Seutukuntajaossa Kotka kuuluu Kotkan–Haminan seutukuntaan.

Kotkan historia liittyy emäpitäjänsä Kymin historiaan. Pyhtääseen kuulunut Kyminkartanon kappeli rakennettiin noin vuonna 1440. Kymin seurakunta itsenäistyi vuonna 1642. Kaupungistumisen myötä Kymistä erotettiin ensin Kotkan kaupunki vuonna 1879 ja Karhulan kauppala 1951. Vuoden 1977 kuntaliitoksessa Kotkan kaupunki laajeni käsittämään pääosin kaikki eri aikoina Kymiin kuuluneet alueet.

Kotkan keskusta sijaitsee Kotkansaarella. Toinen tärkeä keskus on entinen Kymin pitäjän kirkonkylä ja Karhulan kauppalan keskusta, joka nykyisin kuuluu Karhulan ja Helilän kaupunginosiin. Merkittävimmät kerrostalolähiöt ovat Karhuvuori lännessä ja Sunila idässä. Kotkan keskustaajama on jaettu asemakaavallisiin kaupunginosiin. Keskustaajaman ulkopuolella on maaseutumaisia pääosin kaavoittamattomia kyliä. Kotkan maapinta-ala on 277,74 neliökilometriä, josta 5,73 neliökilometriä on sisävesistöjä. Meripinta-ala on 672,04 neliökilometriä.[1]

Kotkan kaupunkikuvalle on tyypillistä rikkonainen Suomenlahden rannikko saaristoineen ja Kymijoen suuhaarat. Saarista ovat suurimmat Mussalo, Kirkonmaa, Kuutsalo ja Kotkansaari. Suomenlahden ulkosaaristossa on Haapasaaren saaristo. Hovinsaari ja Kolkansaari ovat Kymijoen suuhaarojen välistä mereen työntyviä niemiä, joita voidaan pitää myös saarina, koska Kymijoki erottaa ne mantereesta.

Kotka – BingUutiset Haun tulokset

Kotka kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kotka sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

20.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -3ºC. Tuuli NE, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Huomenna

21.1.2018

40%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

80%

Lumisadetta
Tuulista ja lumisadetta. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli S, nopeus 25−40 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lumimäärä 3-7 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Heikkoa sadetta ja tuulta. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli SSW, nopeus 30−50 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Perjantai

26.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.