Juurihoito Konginkangas hammaslääkäri Konginkangas suuhygienisti Konginkangas hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Konginkangas suuhygienisti Konginkangas

hammaslääkäri Konginkangas suuhygienisti Konginkangas hampaiden valkaisu Konginkangas Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Konginkangas suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Konginkangas – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Konginkangas suuhygienisti Konginkangas

Suomessa (esim. paikkakunnalla Konginkangas) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Konginkangas / suuhygienisti Konginkangas

Hammaslääkäri Konginkangas / suuhygienisti Konginkangas? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Konginkangas hammaslääkäri Konginkangas hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Konginkangas – suuhygienisti Konginkangas hinta – hampaiden valkaisu Konginkangas – yksityinen hammashoitola Konginkangas – kunnallinen hammashoitola Konginkangas – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Konginkangas – hammaslääkäri Konginkangas hinta – hammashoito hinta

Konginkangas

Konginkankaan halki etelästä pohjoiseen kulkee valtatie 4 Jyväskylästä Ouluun. Tie kulki alun perin Konginkankaan kirkonkylän kautta, mutta uudelleen rakennettuna se ohittaa kirkonkylän sen länsipuolelta. Konginkankaan kirkonkylästä on matkaa Äänekosken keskustaan noin 20 kilometriä, Jyväskylään noin 60 kilometriä ja Ouluun noin 280 kilometriä. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle kertyy vajaat 40 kilometriä.

Valtatiellä 4 Konginkankaan kohdalla sattui 19. maaliskuuta 2004 Suomen toistaiseksi vakavin tieliikenneonnettomuus, jossa paperirullia kuljettanut rekka ja linja-auto törmäsivät. Onnettomuudessa kuoli 23 ja loukkaantui 14 henkilöä.[3]

Konginkankaan alueelta on tehty parikymmentä rautakauden aikaista löytöä, muun muassa kvartsiitista hiottu soikea kovasin. Myös lappalaisia on liikkunut alueella, mistä kertovat niin kutsutut lapinrauniot. Rautakaudella syntyi eränkäynti- ja kauppareitti Päijänteeltä Jyväsjärven ja Vehniän kautta Keiteleelle, ja myös Konginkangas sijoittui sen varteen. Eränkävijöillä ja kauppiailla oli tapana vetää veneensä Ala-Keiteleen Pyyrinlahden ja Keiteleen välisen kannaksen yli ”konkia” pitkin, mistä pitäjän nimen kerrotaan saaneen alkunsa.[4]

Ensimmäiset vakituiset asukkaat tulivat Konginkankaan alueelle 1500-luvun puolivälin tienoilla Hämeestä, ja tämän jälkeen saapuneet uudisasukkaat olivat pääosin savolaisia. Konginkankaalla käytiin taisteluja nuijasodan aikana vuonna 1596, jolloin talonpojat voittivat huovit. Sama seutu joutui taistelunäyttämöksi myös isonvihan aikana vuonna 1714. Vuonna 1683 Konginkankaalla mainittiin olleen yhdeksän kantatilaa.[5]

Konginkangas kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Konginkangas sää 7 vrk

Mahdollisesti lumisadetta
Perjantai

19.1.2018

60%

Mahdollisesti lumisadetta
Aluksi lumikuuroja. Alin lämpötila -12ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

20.1.2018

40%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

30%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -9ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 30%.

Täysin pilvistä
Maanantai

22.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Tiistai

23.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -13ºC. Tuuli SW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

60%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Sateen mahd: 70%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.