Juurihoito Kitee hammaslääkäri Kitee suuhygienisti Kitee hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kitee suuhygienisti Kitee

hammaslääkäri Kitee suuhygienisti Kitee hampaiden valkaisu Kitee Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kitee suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kitee – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kitee suuhygienisti Kitee

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kitee) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kitee / suuhygienisti Kitee

Hammaslääkäri Kitee / suuhygienisti Kitee? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

Erikoishammasteknikko Mikko HyvärinenBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kitee hammaslääkäri Kitee hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kitee – suuhygienisti Kitee hinta – hampaiden valkaisu Kitee – yksityinen hammashoitola Kitee – kunnallinen hammashoitola Kitee – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kitee – hammaslääkäri Kitee hinta – hammashoito hinta

Kitee

Kitee (aik. ruots. Kides) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa. Kunnassa asuu 10 647 ihmistä, ja sen pinta-ala on 1 724,41 km2, josta 470,82 km2 on vesistöjä.[1] Väestötiheys on 8,44 asukasta/km2.

Kitee on perustettu vuonna 1631 ja siitä tuli kaupunki vuonna 1992. Viime sodissa kunnan pinta-alasta 122 neliökilometriä luovutettiin Neuvostoliitolle, jonka seurauksena noin 1 000 asukasta joutui evakkoon.

Sana kitee pohjautuu itämurteiden adjektiiviin kiteä, esimerkiksi kiteä pakkanen tai kiteästi eli hitaasti. Taustalla arvellaan olevan Kiteenjoen hidas virtaaminen. Kiteen nimi on myös yhdistetty ketun pesää tai luolaa tarkoittavaan sanaan kides tai kiides, joista edellinen esiintyy Lönnrotin sanakirjassa.[7]

Kiteen keskustaajamassa asuu noin 6 000 ihmistä [8] ja se on Pohjois-Karjalan kolmanneksi suurin taajama asukasmäärällä laskettuna. Keskustassa sijaitsevat kaupungintalo, terveyskeskus ja valtion virastotalo, jossa toimii Kiteen poliisi, Työ- ja elinkeinotoimiston sekä verotoimiston pisteet. Urheilutalo-uimahalli Vespeli, jäähalli ja hyppyritorni ovat Hutsin urheilukeskuksessa keskustan laitamilla. Keskustassa ovat myös Hutsin koulu (vuosiluokat 1–6) ja Arppen koulu (vuosiluokat 1–9) ja Kiteen lukio, joista kaksi jälkimmäistä muodostaa yhdessä päiväkoti Kiepin ja kaupunginkirjaston kanssa Koulunmäen koulukeskuksen. Päivittäistavarakauppoja on S-Market sekä K-supermarket, joka on samalla kauppakeskus Kupiainen. Keskustan laidalla on Tokmanni. Vastapäätä supermarkettia on kaupungin toinen kauppakeskus, Kiteen kauppakeidas, jossa toimii muun muassa huonekaluliike Stemma ja huoltoliike Motormesta. Huoltoasemia keskustassa on ABC:n ja Teboilin huoltoasemat. Ravintoloita on Hotelli-Ravintola Kiteenhovi ja Ravintola Karhu. Kiteen keskustassa on myös autokauppa Autokonetalo Washcko. Useita pienempiä liikkeitä löytyy päätien varrelta, muun muassa kellosepänliike, grilli, varaosaliike, Veikon kone jne. Keskustaajamassa on myös selvät kerrostalo- ja rivitaloalueet omakotitaloalueiden ohella.

Kitee – BingUutiset Haun tulokset

Kitee kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kitee sää 7 vrk

Disruption due to snow and ice from 11:11PM EET FRI until 9AM EET SAT

Issued:
23. helmikuuta 2019 klo 02:00 (GMT)
Expires:
Puolipilvistä
Tänään

23.2.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Lumisadetta
Huomenna

24.2.2019

60%

Lumisadetta
Iltapäivällä räntää. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h. Kuurojen mahd: 60%.

Pilvistä
Maanantai

25.2.2019

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli NW, nopeus 15−30 km/h.

Puolipilvistä
Tiistai

26.2.2019

10%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli N, nopeus 10−15 km/h.

Mahdollisesti sadetta
Keskiviikko

27.2.2019

40%

Mahdollisesti sadetta
Iltapäivällä sadekuuroja. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h. Sateen mahd: 40%.

Lumikuuroja
Torstai

28.2.2019

60%

Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 60%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Selkeää
Perjantai

1.3.2019

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli WNW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.