Juurihoito Keuruu hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu

hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu hampaiden valkaisu Keuruu Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Keuruu – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu

Suomessa (esim. paikkakunnalla Keuruu) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Keuruu / suuhygienisti Keuruu

Hammaslääkäri Keuruu / suuhygienisti Keuruu? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 3

Hammaslääkäri Juulia VoronovaDental Laboratory Ltd Jarmo NorontausTerveysasemaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Keuruu hammaslääkäri Keuruu hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Keuruu – suuhygienisti Keuruu hinta – hampaiden valkaisu Keuruu – yksityinen hammashoitola Keuruu – kunnallinen hammashoitola Keuruu – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Keuruu – hammaslääkäri Keuruu hinta – hammashoito hinta

Keuruu

Keuruu, aikaisemmin Keuru[7] (ruots. Keuru) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa 60 kilometriä Jyväskylästä länteen. Kaupungissa asuu noin 10 000 henkeä[2], minkä lisäksi Keuruulla on runsaasti loma-asutusta. Jääkiekkojoukkue KeuPa HT on nostanut 2010-luvulla paikkakunnan profiilia urheilumaailmassa.

Keuruun pitäjä perustettiin vuonna 1652. Tätä aikaisemmin se oli Ruoveden kappeliseurakunta nimellä Lapinsalmi vuodesta 1628. Sittemmin Multia ja Pihlajavesi erosivat Keuruusta, mutta Pihlajavesi liittyi takaisin Keuruuseen vuonna 1969.[8] Keuruusta suunniteltiin 1970-luvulla kauppalaa, mutta tämä ei toteutunut. Sen sijaan Keuruusta tuli kaupunki vuonna 1986.[9]

Keuruun naapurikunnat ovat Jämsä, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Virrat ja Ähtäri. Naapurikunnista Ähtäri kuuluu Etelä-Pohjanmaahan, Virrat ja Mänttä-Vilppula Pirkanmaahan ja muut Keski-Suomeen.

Keuruun kaupunki on läntisen Keski-Suomen keskus. Valtatie 23 halkaisee itä–länsi-suunnassa kaupungin, etelästä tulee kantatie 58. Haapamäki on rautateiden risteysasema: rautatie Haapamäeltä Jyväskylään kulkee Keuruun keskustan halki.

Keuruu kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Keuruu sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

18.2.2018

0%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Huomenna

19.2.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Tiistai

20.2.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

21.2.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Torstai

22.2.2018

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Täysin pilvistä
Perjantai

23.2.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli ENE, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

24.2.2018

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila -11ºC. Tuuli ENE, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.