Juurihoito Keuruu hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu

hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu hampaiden valkaisu Keuruu Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Keuruu – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Keuruu suuhygienisti Keuruu

Suomessa (esim. paikkakunnalla Keuruu) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Keuruu / suuhygienisti Keuruu

Hammaslääkäri Keuruu / suuhygienisti Keuruu? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 3

Hammaslääkäri Juulia VoronovaDental Laboratory Ltd Jarmo NorontausTerveysasemaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Keuruu hammaslääkäri Keuruu hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Keuruu – suuhygienisti Keuruu hinta – hampaiden valkaisu Keuruu – yksityinen hammashoitola Keuruu – kunnallinen hammashoitola Keuruu – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Keuruu – hammaslääkäri Keuruu hinta – hammashoito hinta

Keuruu

Keuruu, aikaisemmin Keuru[7] (ruots. Keuru) on Suomen kaupunki, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa 60 kilometriä Jyväskylästä länteen. Kaupungissa asuu noin 10 000 henkeä[2], minkä lisäksi Keuruulla on runsaasti loma-asutusta. Jääkiekkojoukkue KeuPa HT on nostanut 2010-luvulla paikkakunnan profiilia urheilumaailmassa.

Keuruun naapurikunnat ovat Jämsä, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Virrat ja Ähtäri. Naapurikunnista Ähtäri kuuluu Etelä-Pohjanmaahan, Virrat ja Mänttä-Vilppula Pirkanmaahan ja muut Keski-Suomeen.

Keuruun kaupunki on läntisen Keski-Suomen keskus. Valtatie 23 halkaisee itä–länsi-suunnassa kaupungin, etelästä tulee kantatie 58. Haapamäki on rautateiden risteysasema: rautatie Haapamäeltä Jyväskylään kulkee Keuruun keskustan halki.

Keuruu on maastoltaan mäkinen ja metsäinen kunta, jonka luonnossa heijastuu Suomenselän läsnäolo. Keuruulla on paljon järviä ja myös soita. Keuruun kirkonkyläkin sijaitsee vesistön äärellä. Keuruun pinta-alasta vettä on hieman yli kymmenesosa. Keuruuta on sanottu Keski-Suomen luonnonkauneimmaksi kunnaksi.

Keuruu kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Keuruu sää 7 vrk

Sadetta
Tiistai

9.10.2018

100%

Sadetta
Sadetta. Alin lämpötila 8ºC.

Selkeää
Huomenna

10.10.2018

20%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 11ºC. Tuuli W, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Torstai

11.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 13ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Perjantai

12.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli S, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Lauantai

13.10.2018

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 14ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Sunnuntai

14.10.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Maanantai

15.10.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 15ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−25 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.