Juurihoito Kempele hammaslääkäri Kempele suuhygienisti Kempele hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kempele suuhygienisti Kempele

hammaslääkäri Kempele suuhygienisti Kempele hampaiden valkaisu Kempele Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kempele suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kempele – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kempele suuhygienisti Kempele

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kempele) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kempele / suuhygienisti Kempele

Hammaslääkäri Kempele / suuhygienisti Kempele? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 4

Kempeleen hammashoitolaHammasklinikka DentKempele Health CenterKempeleen Hammas KyBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kempele hammaslääkäri Kempele hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kempele – suuhygienisti Kempele hinta – hampaiden valkaisu Kempele – yksityinen hammashoitola Kempele – kunnallinen hammashoitola Kempele – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kempele – hammaslääkäri Kempele hinta – hammashoito hinta

Kempele

Kempele on Suomen kunta, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Kunta kuuluu Oulun seutukuntaan. Kempeleessä asuu 17 499 henkilöä.[2] Kunnan pinta-ala on 110,34 km², josta 0,21 km² on sisävesiä ja 0,03 km² merialueita.[1] Väestötiheys on 158,9 asukasta/km².

Kempeleen naapurikunnat ovat Liminka, Oulu ja Tyrnävä. Kempele sijaitsee 13 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Vaikka Kempele on pääosin sisämaassa, kuntaan kuuluu kapea kieleke merenrantaa Vihiluodon kylässä, jossa on venesatama.

Kempeleen kunta on perustettu vuonna 1867, jolloin kappeliseurakunta siirtyi kunnallishallintoon. Varhaisimmat kirjalliset maininnat Kempeleen asutuksesta ovat 1500-luvulta, jolloin Kempele kuului suur-Liminkaan. Itsenäinen kappeliseurakunta Kempeleestä muodostettiin vuonna 1774.

Yksi Kempeleen ominaisuuksista on kahtia jakaantunut keskusta. Vanhassa keskustassa sijaitsevat muun muassa vanha ja uusi kirkko sekä koulukeskus. Valtatie 4:n itäpuolella sijaitsee Ylikylän suuralue, jossa sijaitsee muun muassa Pohjois-Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva Zeppelin.[7] Kempeleen suurimmat asutusalueet ovat kahden keskuksen lisäksi Sarkkiranta, Santamäki, Honkanen, Linnakangas, Kokkokangas, Ollakka ja Ollila.

Kempele kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kempele sää 7 vrk

Selkeää
Keskiviikko

21.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Alin lämpötila -1ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

22.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Puolipilvistä
Perjantai

23.11.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli W, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Lauantai

24.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h.

Selkeää
Sunnuntai

25.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Maanantai

26.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Selkeää
Tiistai

27.11.2018

10%

Selkeää
Enimmäkseen selkeää. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli WSW, nopeus 10−15 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.