Juurihoito Kauniainen hammaslääkäri Kauniainen suuhygienisti Kauniainen hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kauniainen suuhygienisti Kauniainen

hammaslääkäri Kauniainen suuhygienisti Kauniainen hampaiden valkaisu Kauniainen Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kauniainen suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kauniainen – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kauniainen suuhygienisti Kauniainen

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kauniainen) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat eri kunnissa.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta sitä maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kauniainen / suuhygienisti Kauniainen

Hammaslääkäri Kauniainen / suuhygienisti Kauniainen? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

PlusTerveys Hammaslääkärit Jaarte&JungellBusiness Results 1 – 20 of 1

Viherlaakson Hammaslääkärit
1 Reviews

Dentists

Phone:
Viherkalliontie 1, 02710 Espoo, Finland

Suuhygienisti Kauniainen hammaslääkäri Kauniainen hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kauniainen – suuhygienisti Kauniainen hinta – hampaiden valkaisu Kauniainen – yksityinen hammashoitola Kauniainen – kunnallinen hammashoitola Kauniainen – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kauniainen – hammaslääkäri Kauniainen hinta – hammashoito hinta

Kauniainen

Kauniainen (ruots. Grankulla) on Uudenmaan maakunnassa sijaitseva suomalainen kaupunki. Kauniainen on asukasluvultaan selvästi pienin pääkaupunkiseudun neljästä kaupungista ja pinta-alaltaan Suomen pienin kunta.[7] Kauniainen on osa Helsingin kaupunkialuetta[8]. Kauniainen tunnetaan kaksikielisenä alhaisen veroäyrin ja hyvätuloisten asukkaiden kaupunkina. Kaupunki on myös siitä poikkeuksellinen, että se on kokonaan Espoon ympäröimä. Kauniainen on alkujaan asukkaiden osakeyhtiönä perustama taajaväkinen itsehallintoalue.

Kauniaisten asukkaista 59,5 % on suomenkielisiä ja 34,1 % ruotsinkielisiä.[4]Kauniaisten kaupunginvaltuuston suurimmat puolueet ovat RKP joka menetti 2017 kuntavaaleissa aiemmin yksinkertaisen enemmistönsä (16/35 valtuustopaikkaa) ja kokoomus (13/35). Kauniaisten valtuuston pienpuolueilla, vihreillä (3), perussuomalaisilla (1), kristillisdemokraateilla (1) ja SDP:llä (1) on yhteensä kuusi paikkaa. Kauniaisten työikäisistä asukkaista 91 % on suorittanut perusasteen jälkeisen tutkinnon, mikä on eniten koko Suomessa [9].

Kauniaisten alkuperäinen ruotsinkielinen nimi, Grankulla, on yhdistetty sanoista gran (kuusi) ja kulle (kukkula, kumpu) ja on ollut tässä muodossa käytössä 1900-luvun alusta. Ennen sitä paikka tunnettiin murteellisessa muodossa Gränkull.[10] Nimi Gränkull esiintyy moderneilla kartoilla Kauniaisten vesitorinin mäen nimenä. Suomenkielinen nimi Kauniainen on peräisin Kauniais-nimisen tilan nimestä, joka puolestaan on saanut nimensä Tampereen lähellä sijaitsevalta tilalta.[11] Suomenkielinen nimi otettiin käyttöön 1930-luvulla ja siitä tuli kauppalan virallinen suomenkielinen nimi vuonna 1949.[10]

Jään vetäydyttyä jääkauden jälkeen 10 000 vuotta sitten nykyisestä Kauniaisista oli nähtävissä Yoldiameressä vain pari pientä luotoa: muun muassa nykyiset Gränkull (67 m) ja Kasavuori (64 m) ja Kiikarivuori. 4 000 vuotta sitten Kauniaisten alueesta oli maankohoamisen vuoksi tullut osa sisäsaaristoa. Tältä ajalta on löydetty muinaisjäännöksiä, mutta on kuitenkin hyvin todennäköistä että ensimmäiset asukkaat tulivat Kauniaisiin vasta 1800-luvulla. Nykyään Kauniainen sijaitsee kaukana rannikolta.[10]

Kauniainen kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kauniainen sää 7 vrk

Täysin pilvistä
Tänään

20.1.2018

10%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Pilvistä
Huomenna

21.1.2018

10%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Maanantai

22.1.2018

40%

Lumikuuroja
Iltapäivällä kehittyviä lumikuuroja. Ylin lämpötila -7ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%.

Täysin pilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila -8ºC. Tuuli NE, nopeus 10−15 km/h.

Lumisadetta
Keskiviikko

24.1.2018

80%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli S, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 80%. Lumimäärä 3-7 cm.

Mahdollisesti sadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Mahdollisesti sadetta
Sadekuuroja. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli SW, nopeus 25−40 km/h. Sateen mahd: 70%.

Täysin pilvistä
Perjantai

26.1.2018

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 3ºC. Tuuli SW, nopeus 15−30 km/h.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.