Juurihoito Kajaani hammaslääkäri Kajaani suuhygienisti Kajaani hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Kajaani suuhygienisti Kajaani

hammaslääkäri Kajaani suuhygienisti Kajaani hampaiden valkaisu Kajaani Suussa on satoja bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Kajaani suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, väliharjalla tai hammastikuilla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Kajaani – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Kajaani suuhygienisti Kajaani

Suomessa (esim. paikkakunnalla Kajaani) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Kajaani / suuhygienisti Kajaani

Hammaslääkäri Kajaani / suuhygienisti Kajaani? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 10

Plus Dental Health Center PulpaPlus Health Pohjolankatu 12 A KajaaniHammaslääkäriasema Aito Paikka OyHammaslääkäriasema Kuutti KyPlus Health Kajaani KauppakatuAnne Karjalainen OyErikoishammasteknikko Kimmo Kasurinen KyHammashoitolaHammaslaboratorio Koskihammas KyTeppanan HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Kajaani hammaslääkäri Kajaani hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Kajaani – suuhygienisti Kajaani hinta – hampaiden valkaisu Kajaani – yksityinen hammashoitola Kajaani – kunnallinen hammashoitola Kajaani – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Kajaani – hammaslääkäri Kajaani hinta – hammashoito hinta

Kajaani

Kajaanin naapurikunnat ovat Paltamo, Pyhäntä, Siikalatva, Sonkajärvi, Sotkamo, Vaala ja Vieremä, joista Paltamo ja Sotkamo kuuluvat Kainuuseen, Pyhäntä, Siikalatva ja Vaala Pohjois-Pohjanmaahan, Sonkajärvi ja Vieremä Pohjois-Savoon.

Elias Lönnrot toimi piirilääkärinä Kajaanissa 1833–1853 kerätessään runoja Kalevalaan Vienan Karjalasta. Kajaanin suuriin merkkihenkilöihin kuuluu myös runoilija Eino Leino, ja presidentti Urho Kekkonen kävi koulunsa Kajaanin lyseossa[8].

Kajaanin kaupungin perusti kreivi Pietari Brahe 6. maaliskuuta 1651 vapaaherrakuntansa keskukseksi. Erillinen Kajaanin maalaiskunta oli olemassa vuosina 1655–1786 ja 1897–1977. Sen keskus oli kaupungin ja joen pohjoispuolella.[9] Kajaanin väkiluku oli 1650-luvulla vain 400 asukasta, ja taloja kaupungissa oli joitain kymmeniä. Vuonna 1815 väkiluku oli 313 ja vielä vuonna 1900 se oli vain 1 264 henkeä[9].

1900-luku oli Kajaanille tärkeää aikaa kasvun kannalta. Toisen maailmansodan aikana Kajaani joutui kokemaan kovia, sillä huomattava osa sen asuinrakennuksista tuhoutui useissa pommituksissa. Myös monet ydinkeskustan liiketalot tuhoutuivat. Rakentaminen ja väestönkasvu oli erityisen voimakasta varsinkin jatkosodan jälkeisenä aikana. Kaupunki on 1990-luvun puolivälistä alkaen kärsinyt muuttotappiosta asukkaiden muuttaessa varsinkin Ouluun ja pääkaupunkiseudullelähde?.

Kajaani – BingUutiset Haun tulokset

Kajaani kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Kajaani sää 7 vrk

Pilvistä
Maanantai

25.3.2019

20%

Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila -6ºC.

Puolipilvistä
Huomenna

26.3.2019

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli NNW, nopeus 15−25 km/h.

Täysin pilvistä
Keskiviikko

27.3.2019

20%

Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h.

Lumisadetta
Torstai

28.3.2019

60%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli SW, nopeus 15−25 km/h. Kuurojen mahd: 60%.

Puolipilvistä
Perjantai

29.3.2019

20%

Puolipilvistä
Aamulla pilvistä, iltapäivällä selkeää. Ylin lämpötila 6ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−30 km/h.

Lumisadetta
Lauantai

30.3.2019

40%

Lumisadetta
Aamulla sadetta ja lunta. Ylin lämpötila 4ºC. Tuuli WSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 40%.

Lumikuuroja
Sunnuntai

31.3.2019

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli W, nopeus 15−30 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.