Juurihoito Juva hammaslääkäri Juva suuhygienisti Juva hampaiden valkaisu

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä – hammaslääkäri Juva suuhygienisti Juva

hammaslääkäri Juva suuhygienisti Juva hampaiden valkaisu Juva Suussa on kymmeniä bakteerilajeja, jotka voivat päästä reikiintyneiden hampaiden, tulehtuneen kiinnityskudoksen tai limakalvon haavaumien kautta yleiseen verenkiertoon ja aiheuttaa vakavan tulehduksen. Esimerkiksi ientulehdus voi osaltaan vaikuttaa sydän- ja verisuonitautien syntyyn, jotka puolestaan lisäävät sydän- ja aivoinfarktin vaaraa.

Suun terveys vaikuttaa myös monen kroonisen sairauden hoitotasapainon hallintaan. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin kuten diabetekseen, reumaan ja Crohnin tautiin. Etenkin esimerkiksi sydänsairaiden, elinsiirtopotilaiden, tekonivelleikkaukseen menevien potilaiden ja raskaana olevien naisten suun terveyden tulisi olla mahdollisimman moitteetonta ja tulehduksetonta.

Suun terveys on tärkeä osa ihmisen terveyttä.

Suun terveyden hoito ja hyvä suuhygienia – hammaslääkäri Juva suuhygienisti

Tärkeintä suun terveyden hoidossa on säännöllinen ja hyvä kotihoito eli hyvän suuhygienian ylläpitäminen.

Hyvä kotihoito koostuu oikeanlaisesta hampaiden harjauksesta kaksi kertaa vuorokaudessa fluoripitoisella hammastahnalla, hammasharjan säännöllisestä uusimisesta, hammasvälien puhdistuksesta hammaslangalla, hammastikuilla tai väliharjalla ja kariesta eli reikiintymistä ennalta ehkäisevistä elintavoista ja hoidosta.

Suun terveyden kannalta paras janojuoma on vesi. Muutama kunnollinen ateria päivässä on parempi kuin useat välipalat. Sokeripitoisten ja happamien tuotteiden runsas käyttäminen sekä napostelu pitkin päivää ovat hampaille vahingollista.

Kotihoidon lisäksi on tärkeää käydä myös säännöllisesti hammastarkastuksissa ja -hoidoissa.

Juva – kunnallinen ja yksityinen suun ja hampaiden hoito – hammaslääkäri Juva suuhygienisti Juva

Suomessa (esim. paikkakunnalla Juva) saa suun ja hampaiden hoitoa sekä kunnallisista että yksityisistä hammashoitoloista.

Kunnan hoitoa saavat ilmaiseksi 0-18 -vuotiaat. Muiden osalta kunnallinen hammashoito ja siitä perittävät maksut vaihtelevat kunnittain.

Yksityiset hammaslääkärit hoitavat noin puolet Suomen aikuisväestöstä.

Yksityisestä hammashoidosta maksetaan Kela-korvauksia kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville. Tavallisesta hammashoidosta korvataan keskimäärin noin kolmannes. Proteesihoidoista ei makseta korvausta ja oikomishoidosta korvausta maksetaan vain erityisin perustein.

Yksityisessä hammashoidossa ei kilpailulain johdosta ole hintasuosituksia, vaan jokainen vastaanotto hinnoittelee palvelunsa itse.

Monet yksityiset hammaslääkäriasemat tarjoavat myös esteettisiä hammashoitoja.

Kauniit hampaat tuovat itseluottamusta ja monet esteettiset hoidot kuten purentaa korjaavat oikomishoidot ja kruunutukset parantavat myös hampaiden terveyttä.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä korjaamalla esimerkiksi hampaiden väriä, muotoa, asentoa, rakoja hampaiden väleissä, hampaiden puutoksia ja ikenien muotoa.

Yleisimpiä esteettisiä hoitoja ovat hampaiden peruspuhdistus ja värjäytymien poisto sekä hampaiden kemialliset valkaisut.

Hammaslääkäri Juva / suuhygienisti Juva

Hammaslääkäri Juva / suuhygienisti Juva? Löydä asiakkaat. Ota heti yhteyttä mainostaaksesi hammaslääkäripalvelujasi Juurihoito-sivustolla.

Business Results 1 – 20 of 1

HammashoitolaBusiness Results 1 – 20 of 0

Suuhygienisti Juva hammaslääkäri Juva hampaiden valkaisu

hammaslääkäri Juva – suuhygienisti Juva hinta – hampaiden valkaisu Juva – yksityinen hammashoitola Juva – kunnallinen hammashoitola Juva – suun terveys – hampaat – juurihoito hinta – hammassärky – hammaskivi – hammaskoru – suun terveyden hoito – viisaudenhampaan poisto Juva – hammaslääkäri Juva hinta – hammashoito hinta

Juva

Juva (vanh. ruots. Jockas) on Suomen kunta, joka sijaitsee Etelä-Savon maakunnassa. Kunnassa asuu 6 379 henkilöä,[3] ja sen pinta-ala on 1 345,70 km², josta 182,78 km² on sisävesiä.[2] Väestötiheys on 5,5 asukasta/km². Juvan naapurikuntia ovat Joroinen, Mikkeli, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi ja Sulkava.

Juva on leimallisesti maatalouspitäjä, ja kunta on vuosia panostanut erityisesti luomutuotantoon. Juvalla on 362 aktiivimaatilaa. Viljelty peltoala on 8 340 hehtaaria, joista luomutuotannossa on 1 368 hehtaaria. Kunnan maataloustulosta 55 prosenttia tulee maidosta, 29 prosenttia lihasta ja 16 prosenttia kasvituotannosta.

Hatsolassa toimii 1990-luvun alussa aloittanut luomumeijeri, Juvan Luomu Oy. Partalan kartanossa toimi pitkään Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen luomumaatalouden tutkimiseen erikoistunut toimipiste: vuonna 2006 toimipiste siirrettiin Juvalta Mikkelin Karilaan. Juvalla toimi vuoden 2007 loppuun saakka Järvi-Suomen Portin kalkkunateurastamo, ja kunnassa on useita kalkkunankasvattajia.

Kunnan suurin teollinen työnantaja on WSOY:n kirjapaino. Muista teollisuusyrityksistä merkittävimmät ovat tuoresalaatteja käsittelevä ja pakkaava Salico, vaatevalmistaja Jocca, huonekalutehdas Sisuwood ja Kotileipomo Siiskonen.

Juva – BingUutiset Haun tulokset

Juva kartta hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut

Juva sää 7 vrk

Potential disruption due to snow and ice from 6AM EET SAT until 2PM EET SAT

Issued:
19. tammikuuta 2018 klo 17:50 (GMT)
Expires:
Mahdollisesti lumisadetta
Perjantai

19.1.2018

60%

Mahdollisesti lumisadetta
Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -6ºC.

Lumikuuroja
Huomenna

20.1.2018

50%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -5ºC. Tuuli ENE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 50%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Lumikuuroja
Sunnuntai

21.1.2018

40%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa. Lumisateen mahd: 40%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Puolipilvistä
Maanantai

22.1.2018

10%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -14ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Puolipilvistä
Tiistai

23.1.2018

20%

Puolipilvistä
Osittain pilvistä. Ylin lämpötila -10ºC. Tuuli SSW, nopeus 10−15 km/h.

Lumikuuroja
Keskiviikko

24.1.2018

70%

Lumikuuroja
Lumikuuroja. Ylin lämpötila -4ºC. Tuuli SSE, nopeus 15−25 km/h. Lumisateen mahd: 70%. Lumimäärä 2-3 cm.

Lumisadetta
Torstai

25.1.2018

70%

Lumisadetta
Lumensekaista sadetta. Ylin lämpötila 2ºC. Tuuli SSW, nopeus 15−30 km/h. Kuurojen mahd: 70%. Lunta kertyy alle 2 cm.

Video: Hammaslääkäri
Kommentointi on päättynyt.